ВЪЛШЕБНО ЧИСЛО 9

Screenshot 2022-12-06 at 21.46.44

Родените на 9, 18, 27-мо число са нумерологични близнаци от вибрация 9, независимо кой месец и година са родени.

Общ годишен нумерологичен хороскоп за 2023 г.

През 2023 г. преживявате година без критични месеци. Всичко започва и свършва благоприятно. Нумерологичният аспект ви активира поток от събития и ви върви. Ще имате възможност да изпълните поетите си обещания, за да се втурнете в нови търсения. Годината ви връща към личното ви щастие и комфорт. Приключвате започнатото с труд и усилие и си правите изводи от постигнатото. Склонни сте да си правите каквото си знаете и решите ли никой не може да ви спре.

Годишна характеристика по месеци

През 2023-та година ви очакват:

 • Активни месеци: май и юли
 • Стабилни месеци за професионална реализация: юни, август
 • Месеци за любов или носещи женитбен шанс: май и юли
 • Месеци за покупка на имот/земя: януари, февруари, март, октомври, ноември, декември
 • Месеци за планиране на пътувания в страната и чужбина: май, август, септември
 • Месеци, подходящи за покупка на кола и техника: януари, септември, октомври
 • Месеци за обзавеждане, ремонт, покупка на дом: януари, февруари, март, октомври, ноември, декември.

Месечна нумерологична характеристика:

Януари и октомври са благодатни за приток на пари. Период за търговия, натрупване на материални блага, капиталовложения, подсигуряване на семейните финанси. През този месец ще почерпите житейска мъдрост, скрита зад конкретни събития. Може да вложите парите си в недвижим имот. Месец на получаване и даване.


Февруари и ноември са месеци за преоценка, финал, издръжливост и контрол над нещата, с които искате да приключите. Това са периоди на вододел през годината, за да може от следващия месец да започне нещо ново. През януари приключвате с неща от 2022 г. и започвате отначало през февруари 2023 г. През октомври приключвате с неща, възникнали през годината, за да съградите нещо ново през ноември. Препоръчва се консервативно интелигентно справяне с обстоятелства и ситуации.


През март и декември имате месеци за ново начало: влизане в нов дом, ако се налага, залагане на нови намерения и начинания. Периодите ви носят щастливи запознанства с хора, нещо ново у дома, намиране на себе си.


През април ще се научите да се съобразявате и да партнирате правилно. Налага се да се съобразявате с другите и да приемете чуждо мнение. Учите се да бъдете толерантни и общителни, да бъдете точни на срещи.


Май е хармоничният ви период. Всичко се случва по-лесно и спокойно, дава ви се сила да постигнете баланс. Носи ви лично вдъхновение и развитие, както и помощ към друг човек. Период за тишина и спокойствие. Ако решите да сте активни, ще постигнете добри резултати.


През юни е подходящо да си отделите време за почивка, да не се преуморявате и да се грижите повече за себе си. По-статичен, меланхоличен период, съсредоточете се към проява на емпатия и изслушване проблемите на другите. Преживявате емоционално всичко и често сменяте настроението си. Препоръчват се водни процедури, спа и релакс. Тъгата отминава с приключване на месеца.


През юли сте социално активни. Заемате се с много задачи и успявате да се справите. Важно е да сте целеустремени, да сте наясно с какво и защо се захващате, за да постигнете реални резултати. Периодът е благодатен за кратки пътувания, движение и спазване на правилата. Силен месец за семейство и социални постижения, да блеснете, да се изявите и да се рекламирате.


През август ще преживеете радостни преживявания, любов, купон, творчество, посещение на красиви места, приятна компания и веселба. Имате енергийната подкрепа на числата да ви се случи най-доброто. Подходящ месец за полет до чужбина, покупка на кола, недвижим имот, телефон, компютър, техника, отдаване на приключения. Намирате вярното решение, но не прекалявайте с рисковете.


През септември е време за мечтателски период, в който се стремите към повишение и големи постижения. Чувствате се изолирани от шума и имате силата да подпомогнете процесите, като действате  в името на доброто и общото благо за хората. Внимавайте за качеството, контрола и смело вдигане поглед към светлото бъдеще. Месецът е добър за духовни практики, четене на философска литература, обучения.

Цветове на късмета:

 • Лилав, син: За добра комуникация и успех на срещи.
 • Червен: За енергия, действие и участие в живота.

Подходящи камъни за 2023г.

 •  Бял кварц – Лекува чувство за вина.
 •  Лабрадорит – За енергийна защита и засилване на вярата. 

Число на късмета за 2023г.

55 – Носи промени във вашето развитие. Успех в конкретно начинание.

Лечебно изречение: Аз живея в мир и хармония!

Вашият ЕА късмет за 2023г. е ,,Слава“.

Възможно е това, което предприемете сега, да се превърне в по-голям проект.

Това ще ви донесе много слава, последователи и известност.

Имам само едно пожелание:

ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СИ МЕЧТАЕШ, ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ!

Благодаря ти, че ме избра 🙂

Милена Иванова ЕА 

MGV07291

Подложка Новост, Запознанство

9,99 лв. Купи
MGV07286

Подложка Опора

9,99 лв. Купи
MGV07288

Подложка Щастлива развръзка

9,99 лв. Купи
MGV07290

Подложка Партньорство и брак

9,99 лв. Купи