ВЪЛШЕБНО ЧИСЛО 8

Screenshot 2022-12-06 at 21.46.26

Родените на 8, 17, 26-то число са нумерологични близнаци от вибрация 8, независимо кой месец и година са родени.

Общ годишен нумерологичен хороскоп за 2023 г.

През 2023 г. преживявате период за развитие и градеж. Усещате живота си все по-пълноценен, докато осъществявате мечтите си. Пред вас се откриват нови хоризонти и следвате тенденциите на новото време. Годината за вас започва добре и свършва добре. Търсите нови посоки, водени от стремеж към материално натрупване. Обаче съдбата ви проверява, затова не прибързвайте. Колкото сте по-самостоятелни и дисциплинирани в справянето с проблемите, толкова по-добре за вас. Вашата водеща сила е вярата в собствените ви способности, а добрите резултати в начинанията ви са сигурни, стига да не се стремите да свършите и невъзможното. Най-важно е да сте подредени, дисциплинирани и да вкарате нови елементи в принципите и стила си на работа.

Годишна характеристика по месеци

През 2023-та година ви очакват:

 • Активни месеци: август. Тогава имате енергийната подкрепа на числата да постигнете максимума на поставените цели.
 • Стабилни месеци за професионална реализация: януари, февруари, март, септември, октомври, ноември, декември
 • Месеци за любов или носещи женитбен шанс: август
 • Месеци за планиране на море: май, юни, юли
 • Месеци за покупка на имот/земя: януари, февруари, март, септември, ноември, декември
 • Месеци за планиране на пътувания в страната и чужбина: септември
 • Месеци, подходящи за покупка на имот, кола и техника: януари, март, септември, октомври, ноември, декември
 • Критични месеци: май, юни и юли.

Месечна характеристика

През януари и октомври е време за мечтателски период, когато имате желание за повишение и големи постижения. Животът ви е пълноценен и имате силата да подпомогнете случващото се в името на доброто и общото благо за хората. Внимавайте за качеството, контрола и смело вдигнете поглед към светлото бъдеще. Подходящ период е за зачеване, кола, техника.


През февруари и декември е моментът да помислите за инвестиция в къща, апартамент, дом. Периодът е подходящ за подсигуряване на бита и семейството. Съдбата ви поднася житейска мъдрост, скрита зад конкретни събития. Поемете отговорност и спазвайте сроковете. Може да се почувствате натоварени с повече задачи. Не поемайте и чужди грижи. Сега е моментът да осъществите важните неща в живота ви.


Март и декември са месеците за осмисляне и равносметка. Преживявате вододел между старото и новото начало. Отдайте се на работа и приключване на дела или взаимоотношения, време е за изпитание на волята и силата за победа. Подкрепяни сте от съдбата и всичко ви идва наготово, по пасивен начин. Подходящо време за намиране на работа, покупка на кола, телефон, компютър.


През април преживявате новости и обновление. Периодът е благодатен за смяна на обкръжението, създаване на нови приятелства, покупка на нова вещ у дома. Това е месецът, в който да преживеете лично щастие и да правите само това, което ви харесва. Възприемате нови възгледи и формирате нови намерения.


През май преживявате критичен месец. Съдбата ви учи на правилни партньорства и комуникация. Възможни са раздели, спорове, развод, смяна на местожителство (в друг град или квартал). Не влизайте в конфликт, ако не разбирате за какво става въпрос. Моментът е благодатен да се измъкнете от неподходящо място или да очертаете границите си, поставяйки всичко на масата. Аспектът ви подкрепя да оспорвате несправедлив договор или наследство.


Юни е период на препятствия и трудности. Месецът не позволява да контролирате всичко. Не поемайте много задачи, защото това натоварване няма да ви донесе успех. Важно е да трансформирате остарелите модели на поведение и да предвидите бъдещи ситуации и обстоятелства. Не мислете, че вие сте изключение от общата картина на човечеството.


През юли преживявате слаб период, свързан с дефицити, болести, неприятности или гледане на болен човек. Всички недоволстват, включително и вие. Възможни са операции, настинки, наложителни ремонти. Страданието е лично, но не се задълбочавайте в него. Почивайте повече и се погрижете за себе си. По този начин ще се предпазите здравословно и ще преминете по-леко през този период. Помнете, че нищо не е на всяка цена.


През август сте социално активни. Имате много ангажименти, които ви носят успех. Важно е да сте наясно със себе си, с какво и защо се захващате, за да постигнете резултати. Периодът е подходящ за кратки пътувания, движение и спазване на правилата. Силен месец за семейство и социални постижения, да блеснете, да се изявите.


Месец септември ви посреща с радостни преживявания, любов, купон, творчество, посещение на красиви места, приятна компания и веселба. Имате енергийната подкрепа на числата да ви се случи най-доброто. Подходящо време за полет до чужбина, покупка на кола, недвижим имот, телефон, компютър, техника, приключения. Намирате вярното решение, но не прекалявайте с риска.

 Цветове на късмета:

 • Златно: За благоденствие и позитивна нагласа.
 • Бежов, сив: За зрелост и авторитет.

Подходящи камъни за 2023г.

 • Аметист – за смелост и позитивно отработване на гнева.
 • Оникс – за защита и изостряне на интуицията.

Лечебно изречение: Аз съм благословен през всеки ден!

Число на късмета за 2023г.

19 – Носи защита и късмет.

Вашият ЕА късмет за 2023г. е ,,Успешна сделка“.

Очертава се успешна финансова операция за вас.

Ако направите всичко необходимо и положите усилие,

резултатът ще се увенчае с успех и блага.

Имам само едно пожелание:

ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СИ МЕЧТАЕШ, ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ!

Благодаря ти, че ме избра 🙂

Милена Иванова ЕА

MGV07291

Подложка Новост, Запознанство

9,99 лв. Купи
MGV07286

Подложка Опора

9,99 лв. Купи
MGV07288

Подложка Щастлива развръзка

9,99 лв. Купи
MGV07290

Подложка Партньорство и брак

9,99 лв. Купи