ВЪЛШЕБНО ЧИСЛО 6

Screenshot 2022-12-06 at 21.44.22

Родените на 6, 15, 24-то число са нумерологични близнаци от вибрация 6 независимо от месеца и годината на раждане.

Общ годишен нумерологичен хороскоп за 2023 г.

През 2023 г. започвате период, който ви носи социални уроци. Възможни са проблеми, глоби, ходене по съдилища или множество протести, които да понесете. Завършвате годината с изводи за направеното и кое ще ви е по-полезно за бъдеще. Правилното поведение е да спазвате нормата на умерената златна среда. Въпреки подтика ви за показност, верният път са консервативните решения. Важно е да постигнете яснота в намеренията и убежденията си – през цялата година бъдете целеустремени, но честни, точни и справедливи.

Годишна характеристика по месеци:

През 2023-та година ви очакват:

 • Активни месеци: за родените на 6 и 24 число са май и юли, като те ви носят резултати чрез работа, бизнес, договорености, търговия, общуване, а най-критични са януари, август и октомври. За родените на 15 число най-силни са февруари и ноември, а най-критични: януари, март, август, октомври, декември.
 • Стабилни месеци за професионална реализация: февруари, март, май, септември, ноември, декември.
 • Месеци за любов или носещи женитбен шанс: февруари и ноември
 • Месеци за планиране на море: април, август, октомври
 • Месеци за планиране на пътувания в страната и чужбина: май и юли
 • Месеци, подходящи за покупка на кола и техника: февруари, март, ноември, декември
 • Кармични месеци: януари, октомври

Месечна характеристика

Януари и октомври са кармични периоди. Носят ви вътрешно и външно напрежение, замъгляване на ума. Не се намесвайте в конфликти, които не ви засягат лично. Не протестирайте, ако се чувствате недооценени или смятате, че някой не върши работата си добре. Вместо това помогнете на някого в нужда и се постарайте да се отдадете на добри дела. През този период имайте повишено внимание към фрактури, пътни глоби, проверки, проблем с бъбреци, несправедливо обвинение.
Изключение правят родените на 19-то число от месеца. Те успяват да овладеят ситуацията. Негативното се обръща в тяхна полза.
Февруари и ноември са вашите най-хубави месеци за годината. Посетете дестинации, които не познавате. Компания с приятни събеседници ще ви се отрази много добре. Бъдете на открито: сред природата, обърнете внимание на красотата и багрите. Може да планувате забавления, далечни пътувания. Подходящо за приключения, любовни авантюри, красиви мигове, радост и живот. За необвързаните е добър момент за брак или годеж.


През март и декември е вашето време да се отдръпнете от шума и суетата и да се отдадете на равносметка. В работата сте стабилни и вършите всичко с лекота, имате възможност за добри резултати дори и без да полагате неимоверни усилия. Периодът е подходящ за преустановяване на взаимоотношения с дразнителите и да ревизирате контактите си. Пътуване до далечна дестинация е възможен добър избор. Определете дългосрочните си цели. Подходящо време за учене, обучения и дейности, свързани с обработка на земя, отглеждане на животни и растения.


През април е време за грижи, семейни отговорности, спазване на срокове, задължения и поемане на тежестта от другите. Период за натрупване на материални блага, капиталовложения, подсигуряване на семейните финанси. През този месец ще почерпите житейска мъдрост, скрита зад конкретни събития. Подходящо време е да вложите парите си в недвижим имот.
През май ви се дава възможност да приключите с трудности, да си намерите работа или да се докажете в бизнеса. Преодолявате всичко с ентусиазъм и можете да вложите енергията си в помощ на друг човек в тежка ситуация. Силен период за работа, утвърждаване, състезание, явяване на конкурс.


През юни преживявате новости и обновление. Периодът е за смяна на обкръжение, нови приятелства, пътуване до нови места, закупуване на нова вещ за дома. Това е месецът, в който да преживеете лично щастие и да правите само това, което ви харесва. Придобивате нови възгледи и формирате нови намерения.
През юли съдбата ви учи на правилни партньорски отношения и комуникация. Месецът е добър за търговия, двустранни споразумения, договори. Успявате да постигнете целите си. Вашият урок е да се научите да поставяте граници, да казвате „не“, да откажете нещо, ако се налага.


Август носи препятствия и трудности. Месецът не позволява да контролирате всичко. Не се заемайте с много задачи, защото това няма да ви донесе успех. Важно е да трансформирате остарелите модели на поведение и да предвидите обстоятелства и ситуации. Не се възприемайте като изключение от общата картина на човечеството.


През септември е период за почивка. Препоръчва се да не се преуморявате и да се грижите повече за себе си. Период, който ви носи статичност, меланхолия, емпатия, честа смяна на настроенията. Емоционални сте, затова се препоръчват водни процедури, спа и релакс. С приключването на месеца ще ви напуснат и тягостните чувства.

Цветове на късмета:

 • Тъмно синьо и виолетово: Подсилват достойнството и загадъчността ви.
 • Лилаво, бяло: Отражение на духовността.

Подходящи камъни за 2023г.

 • Прозрачен кварц – за увеличаване на благосъстоянието.
 • Берил – за запомняне на повече информация.

Лечебно изречение: Само чрез позитивна нагласа мога да постигна високите си цели!

Число на късмета за 2023г.

66 – Носи ви радост, щастливи мигове, учение с добри резултати. 

Вашият ЕА късмет и лечебен код за 2023г. е ,,Триумф“.

Няма за какво да се тревожите.

Независимо от ситуацията, много скоро всичко ще се подреди и вие ще триумфирате.

Имам само едно пожелание:

ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СИ МЕЧТАЕШ, ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ

Благодаря, че ме избра 🙂

Милена Иванова ЕА

 

MGV07291

Подложка Новост, Запознанство

9,99 лв. Купи
MGV07286

Подложка Опора

9,99 лв. Купи
MGV07288

Подложка Щастлива развръзка

9,99 лв. Купи
MGV07290

Подложка Партньорство и брак

9,99 лв. Купи