ВЪЛШЕБНО ЧИСЛО 5

Screenshot 2022-12-06 at 21.43.59

Родените на 5, 14, 23 число са нумерологични близнаци от вибрация 5 независимо от месеца и годината на раждане.

Общ годишен нумерологичен хороскоп за 2023 г.

През 2023 г. преживявате период на активност и социализация. Съдбата ви дава шанс да действате по конкретен план, за да успеете. Гъвкави сте и преминавате през наложителни промени. Годината започва за вас с трудности, грижи, недоволство, боледуване на близък, възможна операция, ремонт и завършва положително, но с усещане, че успехът не е пълен. Годината 2023-та е материалистичен период за голямо доказване, планиране и организация. Ще имате препятствие, което е нужно да преодолеете.

Годишна характеристика по месеци

През 2023-та година ви очакват:

 • Активни месеци: всички; от тях най-силни за родените на 5 и 23 число са март, май, юни, ноември и декември, а най-критични са януари, август и октомври. За родените на 23 число най-силни са февруари, април, юни, септември, а най-критични: януари, март, август, октомври и декември.
 • Стабилни месеци за професионална реализация: юни
 • Месеци за любов или носещи женитбен шанс: май
 • Месеци за планиране на море: март или август
 • Месец за красиви и весели преживявания: март и декември
 • Месеци за планиране на пътувания в страната и чужбина: април, май, юни
 • Месеци, подходящи за покупка на кола и техника: април

Месечна характеристика

През януари и октомври преживявате слаб период за липси, болести, неприятности или грижи на болен човек. Всички недоволстват, включително и вие. Възможни са операции, настинки, наложителни ремонти. Страданието е лично, но не се задълбочавайте в него. Почивайте повече и се погрижете за себе си. По този начин ще се предпазите здравословно и ще преминете по-леко през тези моменти. Помнете, че нищо не е на всяка цена.


През февруари и ноември сте социално активни. Заемате се с много ангажименти, без да обмисляте целта и ефекта от тях, а го правите само заради стереотипа, че така е правилно и редно. Важно е да бъдете целеустремени и наясно със себе си, да обмисляте какво и защо се заемате, за да имате реални постижения. Тези два месеца са подходящи за кратки пътувания, движение и спазване на правилата.


Март и декември са вашите най-добри месеци за годината. Ще бъдат изпълнени с радостни преживявания, любов, посещения на красиви места, приятна компания и веселба. Имате енергийната подкрепа на числата да ви сполети най-доброто. Подходящо време за покупка на кола, недвижим имот, телефон, компютър, техника, приключения, сключване на брак. Намирате вярното решение, но не прекалявайте с риска.


През април ви очаква мечтателски период, в който изявявате желание за повишение и големи постижения. Имате подкрепата да действате бързо, за да подпомогнете процесите и да помагате в името на доброто бъдеще и общото благо. Внимавайте за качеството на работа, контрола и смело вдигате поглед към светлото бъдеще.


През май е време за семейна грижа и съхранение на рода, море, подсигуряване на материалното. Възползвайте се в този период да се занимаете с наследствени въпроси, покупки и трайни капиталовложения. Месецът е добър също така за брак, любов и радост.


През юни ви се дава възможност да приключите с трудности, да си намерите работа или да се докажете в бизнеса. Преодолявате всичко с ентусиазъм и имате възможност да помогнете в тежка ситуация на друг човек. Силен период за работа, утвърждаване, състезание, явяване на конкурс.


През юли преживявате новости и обновление. Периодът е за смяна на обкръжение, нови приятелства, пътуване до нови места, нова вещ у дома. Това е месецът, в който да преживеете лично щастие и да правите само това, което ви харесва. Придобивате нови възгледи и формирате нови намерения.


През август е кармичен период за уроци в партньорството и общуването. Съдбата ви поставя изпитание, свързано с несправедливи отношения и връзки. Възможна е раздяла, развод, преместване в друг град или дом. Сега е моментът да се изправите срещу неразбираеми за вас обвинения. Борите се срещу несправедливостта.


През септември е вашето време на хармония. Всичко се случва по-лесно и спокойно, подпомогнати сте да постигнете баланс. Месецът ви носи лично вдъхновение и развитие, добре е оползотворите енергията си и като окажете помощ на друг човек. Период за тишина и спокойствие. Ако решите да сте активни, ще постигнете добри резултати.

Цветове на късмета:

 • Син: Подпомага умствената дейност, спокойствието и увереността.
 • Жълто: Отразява светлата страна на вашата личност.

Подходящи камъни за 2023г.:

 • Авантюрин – носи късмет и успокоение на емоциите.
 • Ахат – за правилно говорене.

Лечебно изречение: Освобождавам се от всички нежелани мисли, чувства и емоции!

Число на късмета за 2023г.

36 – Носи подкрепа, напредък, успех.

Вашият ЕА късмет за 2023г. е ,,Живот с радост“.

В живота ви навлиза голямо количество радост – може би танци, пеене, разходки в гората, срещи с приятели, любов, пътувания др.

Насладете се на момента!

Имам само едно пожелание:

ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СИ МЕЧТАЕШ, ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ!

Благодаря, че ме избра 🙂

Милена Иванова ЕА

MGV07291

Подложка Новост, Запознанство

9,99 лв. Купи
MGV07286

Подложка Опора

9,99 лв. Купи
MGV07288

Подложка Щастлива развръзка

9,99 лв. Купи
MGV07290

Подложка Партньорство и брак

9,99 лв. Купи