ВЪЛШЕБНО ЧИСЛО 3

Screenshot 2022-12-06 at 21.43.26

Родените на 3, 12, 21, 30 число са нумерологични близнаци от вибрация 3 независимо от месеца и годината на раждане.

Общ годишен нумерологичен хороскоп за 2023 г.

Годината 2023-та ще бъде период, в който съдбата ви дава възможност да разберете кой ви помага, пречи или саботира. Внимавайте какво говорите и уважавайте хората, от които зависите. Ще получите възможности и условия за израстване, но всичко зависи от вашия подход. Ако акцентирате предимно върху проблемите, трудностите и неудовлетворението, ще изпитате трудност да се справите с тях. Активират се фактори като мнителност, критика, съмнения, негативни разговори. Само с правилно мислене и поведение може да ги неутрализирате. Обмисляйте разходите си, за да не изпитате материални затруднения.

Обща годишна характеристика

През 2023-та година ви очакват:

 • Активни месеци: февруари, април, май, юли и ноември. От тях най-силни са май и юли.
 • Стабилни месеци за работа: юни и август
 • Месеци, подходящи за покупка на имот: януари, март, юни, август, октомври
 • Месеци за любов или носещи женитбен шанс: май и юли
 • Месеци за грижа за близки хора: юли
 • Месеци за планиране на море: май, юни и юли
 • Месеци за планиране на пътувания в страната и чужбина: април, май и юни
 • Месеци, подходящи за покупка на кола и техника: май и юни

Месечна характеристика

През януари и октомври имате месеци за осмисляне, пасивна победа, да издържите и да контролирате края. Това са периоди на вододел през годината, за да може от следващия месец да започне нещо ново. През януари приключвате с неща от 2022г. и започвате отначало през февруари 2023г. През октомври приключвате с неща възникнали през годината и съграждате отначало през ноември за 2024г.

През февруари и ноември имате месеци за ново начало, влизане в нов дом ако се налага, залагане на нови намерения и начинания. Периодите ви носят щастливи запознанства с хора, нещо ново у дома, намиране на себе си.

През март и декември периодите са за да се научите да се съобразявате и да партнирате правилно. Налага се да се съобразявате с другите и да приемете чуждо мнение. Учите се да бъдете толерантни и общителни и да бъдете точни на срещи.

През април ви очаква силен период за резултати, пътувания, използване на моментни шансове, намиране на условия, рестарт. Погрижете се за семейството и следвайте знаците по пътя.

През май преживявате първия кармичен месец. Превенцията към здравето и личната ви грижа са най-важни. Възможна е физическа или психологическа криза, операция на вас или близък човек. Психо период. Натикани сте в положение, което не желаете и не му се вижда края. Приемете смирено случващото се и изчакайте аспекта да отмине. От юли нещата се оправят. Превенцията е вода, почивка на море, изплакване на мъка, миене, често къпане, поливане.

През юни е втория ви кармичен месец. Носи ви вътрешно и външно напрежение, замъгляване на психиката. Не протестирайте, не се карайте, не се месете там където не ви е работата. Не протестирайте ако се чувствате недооценени или смятате, че някой не върши работата си добре. Това не е ваша работа. Помогнете на някой в нужда ако се налага и бъдете на страната на доброто. Активират се фрактури, пътни глоби, проверки, проблем с бъбреци, несправедливо обвинение.

През юли ви очаква най-хубавия и красив период за годината. Отидете на места където не сте били досега. Компания с приятни хора ще ви се отрази много добре. Бъдете навън, сред природата, красотата и цветовете и. Може да планувате забавления, далечни пътувания. Подходящо за приключения, любовни авантюри, красиви мигове, радост и живот. За необвързаните се активира женитбен шанс.

През август е време за отръпване от шума и равносметка. Стабилни сте в работата и всичко идва наготово. Периода е за премахване на дразнителите и хигиена на контактите. Пътуване до далечна дестинация е възможен добър избор. Определете дългосрочните си цели. Подходящо за учене, обучения, земя, животни, растения.

През септември е време за грижи, семейни отговорности, спазване на срокове, задължения и поемане на тежестта от другите. Период за натрупване на материалното, капиталовложения, подсигуряване на семейни финанси. Месецът ще ви разкрие житейска мъдрост, скрита зад конкретни събития. Може да вложите парите си в недвижим имот.

Цветове на късмета:

 •  Жълто: ободрение, остър ум, позитивна настройка.
 • Тюркоазено: за креативност и смирение.

Подходящи камъни за 2023г.

 • Рубин – за радост, позитивизъм.
 •  Цитрин – за добър сън.

Лечебно изречение: Правилното действие е основа за здрав и успешен живот!

Число на късмета за 2023г.

12 – Хармония, любов, плодовитост.

Вашият ЕА късмет и за 2023г. е ,,Късмет“.

Късметът през 2023г. ще е на ваша страна.

Ще се подредят объркани взаимоотношения в личния ви живот.

Имам само едно пожелание:

ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СИ МЕЧТАЕШ, ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ!

Благодаря ти, че ме избра 🙂

Милена Иванова ЕА

MGV07291

Подложка Новост, Запознанство

9,99 лв. Купи
MGV07286

Подложка Опора

9,99 лв. Купи
MGV07288

Подложка Щастлива развръзка

9,99 лв. Купи
MGV07290

Подложка Партньорство и брак

9,99 лв. Купи