Fanbook.bg – Съдбата като шанс през 2017 година

Какво  да направим, за да се възползваме максимално добре от предстоящата 2017 г. така, че тя да бъде успешна и добра за нас? Възможно ли е да постигаме всичко, или има и предначертани неща? Отговори на тези и други въпроси ще даде нумерологът Милена Иванова и нейната открита лекция, която ще се проведе на 1-ви декември тази година в София. По време на лекцията присъстващите ще могат да научат повече за нумерологичното тълкуване на записа и аспектите за 2017 г., както и да направят програмиране при спазване на кармичната рамка.

img_8966

По думите на Милена Иванова-ЕА, присъстващите ще могат да разберат как да се възползват максимално добре в индивидуален план спрямо възможностите, които им дава годината, така че по-лесно да преодоляват трудните аспекти, да изживееят максимално добре годината и да не пропускат добрите възможности. Милена Иванова-ЕА ще разкрие още кои са позитивните и негативни дни в календарния план на 2017-та година, което да помогне на хората да плануват важните неща по най-добрия начин.

img_9353

След края на лекцията ЕА ще направи и специална сесия с гадателско таро, като всеки ще получи индивидуално послание за 2017 г. “Съдбата като шанс през 2017г.” ще се проведе на 1-ви декември в зала “БОДЕГА”  в София на ул. “Цар Асен” 6 от 18:30 ч. За повече информация и предварително записване:

тел: 0897 38 75 75Източник: 

http://fanbook.bg/

Tags: No tags

Comments are closed.