Aнгел в гардероба | Списание Осем

Как Милена стана Еа и започна да вижда живота в числа

от Ганета Сагова, Списание Осем

Но тогава, преди 10 години, тя е само Милена, която страда и не знае защо. Никой от приятелите ù, нито дори мъжът ù не може да я разбере. „Бях задоволена материално и бизнесът ми вървеше много добре, но в душата ми зееше яма…“, спомня си младата дама. За да се измъкне от примката на страданието, тя започва да чете езотерична литература, да търси между редовете себе си. Съпругът є я обвинява, че нещо не е наред. Дори звъни на майка є да є каже, че дъщеря є е луда. „Притесняваше се да не съм в някаква секта…“, казва Милена. Тя не издържа на напрежението, стяга куфарите и заминава с майка си в Гърция. Една сутрин се събужда, отново не се чувства добре и затова зачита книга на Дорийн Върчу за ангелите. В нея известната писателка обяснява как хората могат да се научат да общуват с невидимите помощници. Накратко: човек трябва искрено да призове за помощ някои от ангелите, например архангел Михаил (който е воин, много е силен и бърз). След това да го помоли да се покаже или да даде знак за своето присъствие – може да се чуе почукване, потропване или да се случи нещо друго необичайно. В книгата пише, че архангелите не се показват на хора, които се притесняват, не вярват достатъчно или просто не са готови за такава среща.

Среща с ангел
Милена обаче е готова. Тя затваря книгата и с цялото си сърце призовава архангел Михаил, ако наистина в този момент е при нея и я подкрепя да преодолее състоянието си, да є даде знак, какъвто той прецени. Става да се облече, отваря гардероба и… както пише в приказките – що да види? „Не мога да опиша каква светлина се излъчваше от там. Виолетово, примесено с искрящо бяло… Няма земен цвят, който да го обясни…“ Милена се стъписва и затваря гардероба. Отваря го пак –  светлината е на същото място. В гардероба?! При положение че никакъв слънчев, нито пък друг светлинен лъч не достига до него. „Затворих отново гардероба, разтреперана, защото много се развълнувах… Може би това продължи 30-40 секунди, но на мен ми се стори като вечност. Седнах на леглото и заплаках…“

Езикът на Вселената
Скоро след това Милена вече е на ангелски курс при Дорийн Върчу в Лондон. Почти по същото време в България е Наталия Сидерова, рускиня, известен нумеролог. Милена интуитивно решава да се запише и на нейните обучения. Остава очарована. В един момент разбира, че числата са живи послания, нещо като таен език, с който ангелите и Вселената общуват с онези, които го владеят. Заминава за Москва. Там изкарва 4 класа от общо 10. Но както обикновено се случва в живота, след подем идва спад. „Прекъснах за 2 години, защото имах съпротиви и ми трябваше време, за да осмисля информацията. В началото, когато човек поеме по духовния път, егото му е много високо. Това прекъсване ми даде възможност да осмисля нещата, да променя себе си и да намеря своето място на Земята“, казва Милена-Еа. С помощта на ангелите и на новото разбиране за числата тя успява да излекува раните си; да промени гледната си точка – да разбере, че не е жертва; да осъзнае, че всеки човек има своя път… и мисия. А нейната е да помага на хората чрез езотеричното познание за числата.

Цифров код
Числата са тези, които започват да я направляват в живота – какво да прави и как да го направи. „Много често казвам, че съм една ходеща геометрична фигура. Знам си всеки ден проекциите, дневната нумерологична карта, личният ми ден какъв е, знам годишните аспекти и не се поставям в рамка. Само наблюдавам и следвам… и съм удивена, че колкото повече години минават, аз установявам, че всичко е цифров код.“ Милена признава, че вижда всичко в числа и цифри. Като кара кола, обръща внимание на номерата на автомобилите пред нея, като ходи по улицата, се вглежда в номерата на къщите, чете цифрите от телефонните номера, от документите. Може да си помислите, че това е вманиачаване, но ще промените мнението си в момента, в който є кажете име и дата на раждане… Подобно на ясновидец Милена започва да задава неудобни въпроси по парливи теми от личния живот на човек, които няма откъде да знае… И по-важното е, че пак от числата вижда отговорите за вашите проблеми. Обикновено ходи с три телефона, които непрекъснато звънят – хора в беда търсят съвета ù. 

Квантов скок
„Нумерологията не е фантасмагория, тя е точна изследователска „наука“ – казва МиленаЕа – изследва не количествената стойност на числата, с което се занимава математиката, а тяхната духовна стойност. Нумерологията изследва вътрешността, душата на числата, защото те са жива материя. И Петър Дънов го е казал: ,,Цялата Вселена съществува на базата на числа“, обяснява Еа. Има различни твърдения за родината на нумерологията: Египет, Гърция и др., но за нейн баща се смята Питагор. Той обаче разглежда символиката и посланията на числата само от 1 до 4. Смята, че това са основните числа и ако човек ги познава, е способен да промени целия си живот. Така, както Милена го променя. „Направих „квантов скок“. Преди 10 години нямах нищо общо с това, което виждате в момента. Започнах да практикувам много медитации, да се храня здравословно, да спортувам и това се виждаше от близките ми хора. Смених приятелите, мъжа, работата…“. Впрочем първоначално Милена няма намерение да се занимава професионално с нумерология. Помага само на близки, но те започват да є изпращат други хора. Събитията се подреждат сами така, че в момента Еа е изцяло отдадена на тази своя страст: разработва собствена нумерологична система, написа книгата „Нумерология на успеха“, чийто втори тираж Списание 8 ще публикува; създава карти за гадаене, участва в предавания по телевизията, организира курсове и разбира се, прави лични консултации. След срещите си с Еа много хора започват отново да се усмихват. Една от жените, която ни запозна с Милена, разказва как по време на медитация ясно е  усетила енергийно присъствие. Тя предполага, че е архангел Рафаил. След края на семинара поглеждат снимки от събитието… и на тях виждат ярко зелена светлина точно до жената?! С подкрепата на ангелите и чрез посланията на числата тя успява да си стъпи на краката и да преодолее  голямо предателство. Днес е успешна бизнесдама.  Друга жена – Р. Ш., медицинско лице, се записва на курс при Еа поради  затруднения в семейството. Седмица по-късно є звъни да є благодари. Казва ù, че е осъзнала много неща и отношенията с мъжа є много са се подобрили и сега водят спокоен живот. Още по-невероятна е историята на М. от София, която стопява образувание в носа след ангелски медитации и лечение с цифров код. Милена прави лични лечебни мандали. „Спрямо рождената карта и годишния аспект на човек се изчислява специална геометрия, която да  го държи в силата му. Ние често не живеем в силата си поради много фактори: стресът е голям, храната не е чиста, водата, въздухът. Обвързваме се с хора, които не са за нас – енергийни вампири, които крадат енергията ни и променят хода на живота ни. Мандалата държи човека в силата му и никой не е в състояние да му навреди. Човек е на точното място в точния момент. Не изпуска шансовете си. Буден е и взема правилните решения, без някой да му влияе“, обяснява Милена. 

Числото на България: 4
Питам нумеролога знае ли кое е числото на България и какво да очакваме според него. Милена обяснява, че като се ползват официалните данни – а именно, това, че Дунавска България е създадена през 681 г., общата нумерологична карта на Република България се получава 4.  Въпреки че според нея годината може да е подменена, а точната дата не се знае,  така или иначе на българите ни се случва това, което е кодирано в четворката. А тя носи недоволство и негативи у хората, свързани с проблеми, болести, психологически драми, съмнения, страхове и невъзможност да се справим заедно като народ с проблемите си, включително с бедността. Нумерологичната карта е пасивна, което води до нежелание да се действа. Всеки гледа да се оправя сам, хората се чувстват в капан, ограничени и подтиснати, без да могат да намерят изход от положението. „Замяната на глаголицата с кирилица също ни е отнела от силата. В нея е имало 11 гласни – почти двойно повече“, казва нумероложката. Тя смята, че друга причина българите да не живеем добре са имената ни, защото не дават добри нумерологични комбинации. Според Еа те образуват кармични кръстове, които създават предпоставки за объркване. „Всяко име има определена геометрия – обяснява магът на числата. – Българите често си кръщават децата на рода. Но когато даваме име на друг, ние прехвърляме част от кармата на човека, затова трябва да се внимава на кого кръщаваме децата.“ Милена казва, че повечето български имена са били актуални по време на турското робство – помагали са на човек да оцелява, да се примирява и изхранва.  В съвременния свят обаче те не са подходящи и пречат да имаме здраво семейство, успех, добър бизнес, пари. В датата на раждане е закодирана съдбата на човек, а в името – начинът, по който той ще се справи с тази съдба, характерът му и възприятията му за света, разяснява Милена. – Когато по рождена дата имаме съдба с изпитания и кармична обремененост и ако името е неподходящо спрямо рождената ни дата, човек не е в състояние да се справи с тази съдба. Поради тази причина самата Милена променя името си, добавяйки звучното Еа. Това често правят и духовни учители, които дават нови имена на учениците си. По този начин те променят вибрацията на името, хода на събитията и облекчават кармата му. Според нумероложката само по името на човек може да се разбере дали той е подходящ за нас, или не. Тази проверка може да се направи за годеник, съдружник, дори при избор на лекар, при когото ни предстои лечение.

Датата от документите
Според Еа датата на издаване на документите също е важна. „ На тях  са трите ни имена и датата на раждане, и когато полагаме подпис, ние все едно се съгласяваме да се изпълняват благословенията за тази дата. Ако тя е правилно подбрана, помага да се разрешат определени неща. Но ако в една дата няма подходящите комбинации за определени благословии, тази дата забранява те да се изпълняват в живота ни. „Ако личната карта е с негативна геометрия, тя може да те изкара от твоя път и няма да попадаш на точните условия и няма да можеш да реализираш пълния си потенциал спрямо твоята рождена карта. Затова човек трябва да внимава за датите, на които подписва важни документи и договори за кредити, за покупко-продажба, за нанасяне в нов дом… “, обяснава Еа За да сме щастливи в живота, от значение са и връзките, в които влизаме: лични, семейни и бизнес. Дори в нумерологичната карта на човек всичко да е наред, ако се събере с неподходящ човек, това го изкарва от кармичния му път и той започва да буксува, обяснява Еа. „Понякога е добре човек да стои в определени кармични отношения, но те всичките имат срок на годност. Лошо е, когато този срок изтече, а човек остане в старите взаимоотношения – тогава може дори да се разболее“, предупреждава специалистът по разчитане на числа. Разговорът с Милена, или Еа, както всички я наричат, може да продължи с часове, но сега се разделяме, за да има какво да ви разкажем и в следващи броеве… А и нямам търпение да отворя вратата на гардероба.

Tags: No tags

Comments are closed.