2018-та година идва, за да ни даде възможност да променим посоката | ЕПИЦЕНТЪР

2018-ТА – ГОДИНА ЗА ПРЕОСМИСЛЯНЕ НА НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА НИ! Материална година с ориентация към взаимоотношенията, познатите и роднините. Година на доказателствата дали това, което мислим и чувстваме, ще го направим?

2018-та година идва, за да ни даде възможност да променим посоката, и ако има нещо, което не правим добре, да го поправим, защото е дошъл моментът в развитието на човечеството, през който трябва да се научим да правим нещата по нов начин. В този смисъл всеки, който желае да има ползотворна и успешна 2018 г., трябва да се подготви, мобилизира и следва случващото се, без да се противопоставя. В кармичен план годината ще изисква от хората да бъдат принципни, да осъзнаят случващото им се в живота, да обърнат внимание на критериите и да осмислят ценностите си.

В записа на годината се съдържат числата 2, 0, 1, 8, които като редукция дават общ сбор 2. Като път на живота година 2 ни напътства и осигурява възможности в сферата на обмена, търговията, партньорството.

Активират се много разговори, важно е да спазваме правилата за двустранност. Ако искате да сте успешни, помагайте на другите и това ще се върне многократно при вас. Необходимо условие ще бъде да поставите точни, ясни и определени граници, да се научите да казвате „Не“ и да определите правилата, които желаете да следвате, първо вие и после всички останали.

Характерно за двойката ще бъде, че нещата ще се уреждат чрез посредници или друг човек, и всеки, който следва ритъма, ще бъде в синхрон с шансовете и живота си. За да се застраховате от провал, тази година трябва да си подсигурите и втора възможност, изход, план Б, в случай че първият бъде неуспешен. Ако се наложи да се разграничите или отстъпите, направете го, сега е моментът.

Като първо число в записа на годината числото 2 характеризира случващото се през цялото хилядолетие. То ще ни носи енергията и превеса в сферата на обученията, търговията, подем в икономиката, преподаване, медии, реклама и препоръчване от човек на човек.

Активира се успех при бартерни сделки и промишлеността. Нулата (0) тази година определя социалното ниво, което ще се активира от наличието на възможностите, които ни предоставя годината, свободната ни воля и желание относно нови избори, рестарт и промяна. 

Единицата (1) в записа на годината ще провокира хората да търсят себе си, свободата и щастието. Нужно е да направим собствен избор и да преценим партньора до себе си. Осмицата (8) ще следи стриктно за дадените обещания, поетите ангажименти и изпълнението им. Това число ще активира значимостта на процеси, свързани със задължения, отговорности, дълг, пари, наследство, договори и даване на гаранции.

Срокът на годност на определени неща изтича и е дошъл момент да се разрешат. На дневен ред ще бъдат дейности, свързани с личната ни мисия, карма, дълг, обвързване. Ако трябва да характеризираме годината спрямо тези числа и комбинацията помежду им, ще заключим следното: 2018 г. – нещата ще стават по-добре след лична среща и разговори.

Нужно е да бъдете постоянни, отговорни към себе си и рода си. Акцентът е към всекидневното подсигуряване на семейството, затова бъдете готови да понасяте предизвикателствата.

Важно е да правите уговорките си двустранно и да бъдат подплатени с договор. Устни уговорки тази година не се препоръчват. Може да получите сигурни вземания, които ви принадлежат по право или са наследство. И тъй като личният избор ще бъде активен, избирайте добре с какво ще се ангажирате и начина, по който да се осигурите материално.

Имайте предвид, че 2018 г. ще е по-слаба от 2017 г. Това е така, защото има много пасивни аспекти. Дори и да съществува желание и порив, няма да имате възможност за реализация както през 2017 г. Годината има забавен характер. Нещата или се случват сега, веднага и на момента, или на интервали, прекъсвания, или изобщо не стават.

Първите дни на януари, февруари и март определят кармичната рамка на годината като трудна откъм психологическо здраве и в личен план. В общ план за годината са възможни катаклизми, пожари, прекъсване на лични взаимоотношения и несполучливи любовни връзки, попадане в центъра на клюки, интриги и обсъждания. Ако успеете да запазите взаимоотношенията си или създадете ново партньорство, трябва много да се радвате.

В кармичен план 2018 година е от изключителна важност. През нея всичко хубаво се разбърква, за да се подреди като по ноти през 2019 г. Смисълът й е да ни научи да преосмисляме кой и какво е важно за нас, пречупено през призмата на материалното, парите, ценностите или помощта, търсенето, обмена.

Въпросите, които ще засягат всеки един човек тази година, са: Кого обичам и ценя? Защо? Какво ми носи това – пари, материална сигурност, история, гаранции? Кое всъщност е най-важното за мен? Трябва да се има предвид, че всеки един човек ще се наложи да си отговори на тези въпроси бавно и на периоди през цялата година.

От това ще зависят успехът, здравето и личностното израстване на всеки един. Защо? Защото е дошъл момент, в който трябва да докажем и покажем дали бихме могли да направим и изразим онова, което мислим и чувстваме, за да разберем какви резултати ще ни донесе според смисъла, който вложим. Това на практика е проверка и изпит.

Календарните дневни аспекти за цялата година не позволяват практическа проява на равномерност, постоянство, запазване на стереотипите, целенасоченост и контрол. Това ще се прояви под формата на слаба държавност и слабо общество.

Ако искате да сте добре, здрави и удовлетворени, работете за индивидуалната си промяна. Аспектите позволяват всекидневна работа над себе си, малки групи, малки стъпки с близка цел.

Най-хубавото нещо, което може да ви се случи тази година, е да останете мотивирани и коцентрирани в целите си. Работете със себе си и резултатите ще дойдат.

Първият ден на месец януари започва с път на живота четири, а това определено означава, че месеца ще е проблемен, туден и мрачен. Времето ще е студено, а преобладаващите настроения ще са променливи, придружени със съмнения, страхове и критичност. Лечението на аспекта става със стоене на топло, използване на светли цветове като дрехи или интериор – бяло и производните му. Гледайте себе си, а не другите. Месецът ще ви учи на търпение, съчувствие и състрадание. Съдържа 9 критични дни, в който трябва да сте предпазливи на път и ако е възможно да избягвате пътувания.

Февруари започва с път на живота 5, което носи раздвижване и го определя като време за действие по правилата, вземане на нужни мерки и наложителни действия. Аспектите са с числови комбинации насочени към роднини, близки, семейство, нацията и социален живот. Превенцията и лечението е да останете концентрирани в целите си, да внимавате и довършвате нещата си.

Март ще бъде слънчев и топъл. Бъдете внимателни за интриги и се предпазвайте от комфликти. Възможни са катаклизми.

През април е нужно да изградите нова философия и да промените мирогледа си. Аспектите носят депресивност и липса на ориентация. Възможни са обрати, за това се подгответе, като промените целите, критериите и ценностите си. Всичко, в което вярвате ще бъде подложено на изпитание, за да разберете дали е правилно или не. Възможни са дъждове и наводнения.

С настъпването на май, започва и по-силната част на годината. Месецът е подходящ за планиране на семейни дела, пътувания, трайни капиталовложения и прекарване на повече време със семейството. ППрепоръчва се да започнете нещо хубаво, да работите и дадете всичко от себе си. Търсете гаранции и сигурност. 

През юни ще имате възможност да постигнете резултати и да берете плодовете на труда си. Това е времето през годината, в което нещата потръгват. Месеца е най-лекия за годината, нещата ще стават на готово. Използвайте го за работа и делови въпроси.

Юли ще ви даде възможност за нови запознанства. Първият ден на месеца започва при път на живота едно, и дава възможност за така чаканите случвания от началото на годината. Това е месецът на вървежа, нещата ще са ви гарантирани и уредени. Подходящ за пътувания, покупки за дома, техника, коли, раждане на деца.

Както всяка година, така и през 2018-а , осмият месец август е кармичен. За това не планувайте много работа и ангажименти. По-това време на годината се препоръчва почивка на море, вземане на отпуск, релакс. Това е месец, в който трябва да изчакате и забавите темпото. Може да почувствате спад в настроението или все да ви е криво. Не отдавайте голямо значение на това, ще премине заедно с номерологичните аспекти.

Септември е време за работа. Тук нещата ще ви спорят и всичко ще започне да потръгва. Хармоничен и сравнително лек месец, с настъпването на който възможностите за годината започат да се изчерпват и ако сте направили нещо, ще се радвате, ако ли не ще остане за следващата година.

Октомври е тъжен и по-негативен. Внимавайте за хората, с които общувате, събирате и празнувате. Ако смятате, че са истински и неподправени, имате общи цели и вярвания – добре. Но ако не са, по-добре да прекарвате времето си сами за да си спестите разочарования.

Ноември е месец за осмисляне. Аспектите активират преосмисляне на личното отношение към приятелите, близки и роднини. Дава разсеяност, липса на концентрация, довършване на започнатото. Най-силните аспекти са през четвъртата седмица.

Декември месец ще бъде критичен и много топъл. Завършавме годината с активизиране на кармични спомени, емоционални кризи, неизживени чувства. Като край на годината привлича хората да осъзнават връзките и отношенията си със семейството, близки и роднини. Препоръчителен цвят за месеца е червено.

Най-силната част от годината за бизнес е след май до септември. Най-голям успех в търговски план ще имат всички бизнеси свързани с промишлеността. 

Добри дати за теглене на кредит от банки за предприемачите:

9,18,27 януари

7,16,25 февруари

7,9,16,18,25,27 март

9,18,27 април

5,14,23 май

1,10,19,28 юни

9,18,27 юли

9,18,27 август

8,17,25 септември

9,18,27 октомври

7,16,26 ноември

7,9,16,18,25,27 декември

Най-добра и силна година ще има хората родени 7-мо, 16-то, 25-то, 9-то, 18-то, 27-мо число.

Критични дни за 2018 г. през, които е добре да не се планират пътувания, да се избягва шофиране, да не се започва нищо ново и важно, да се избягва рязане с остри предмети, болните да се грижат за себе си и да лежат, да не се подписват договори, теглене на кредити, да не се планират любовни срещи, явяване на изпити и конкурси, свадби, кръщенета и празненства.

Тези дни са с аспек кармичен кръст и превенцията е да бъдем смирени, да не протестираме, може да се прекарат в спане, пост, несъпротивление. Но все пак критичните дни могат да се използат и с положителна цел за започване начало на лечение или съдебни дела, за да се разпадне болестта или разривът във взаимоотношенията, довел до съдебни искове.

3,4,12,13,14,21,22,31 януари

15 февруари

1,10,19,24,26,28 март

1,5,8,10,14,15,17,25,26,28 април

4,6,8,15,17,22,24,26 май

5,14,23,24,25 юни

15 юли

4,5,13,14,22,23,24 август

3,4,12,13,14,21,22,31 октомври

15 ноември

1,10,19,24,26,28 декември.

В здравословен аспект годината активира проблеми със здраве и психологическа стабилизация. Ще се обострят проблеми свъррзани с дихателна система, жлъчка,сърце, кравоносна система, кръвно налягане, стомах, панкреас, скелет, кости, отделителна система,.

Годината дава предразположеност към операции и инциденти. Като превенция може да се започва лечение или насрочване на интервенция в критичните дни с кармични кръстове. Учениците и студентите трябва да наблягат повече на ученето, защото годината дава трудна концентрация и разпиляване на енергията.

Много са важни и датитуе на който ще се явяват на изпити. Разбира се те трябва да бъдат съобразени индивидуало, спрямо рожденната нумерологична карта на всеки, но като общовалидни аспекти подходящи дати са: 6,7,15,16,17,24,25,27-януари 5,14,23-февруари 4,,5,6,7,9,13,14,15,16,18,22,23,25,27-март 3,12,19,21-април 2,3,7,9,11,12,13,16,20,30,31-май 1,3,7,10,18,19,28,30-юни 1,2,3,5,6,7,16,17,18,23,24,25,26,27,30-юли 7,8,16,17,25,26,27-август 3,12,15,16,25,27-септември 6,7,15,16,24,25,27-октомври 5,14,23,25-ноември 4,5,6,7,9,13,14,15,16,18-декември Тези дати са подходящи и за изложби и културни дейности. В обобщение 2018г. е година на двустранност, работа, искане и даване на гаранции, договаряне, невъзможност да изразим както трябва чувствата си, рискове и епизодично случване.

Грижете се за себе си, бъдете милосърдни и не бързайте да си вадите прибързани заключения, защото всичко случващо се е времеви момент, който ще отмине и чак тогава ще имате възможност да разберете случилото се. Движете се в синхрон и хармония с дневните аспекти и съдбата няма да пропусне да ви възнагради.

През 2017 г. тръгнахме на полет, който трябва да продължи и през 2018 г. Не се притеснявайте да летите, но внимавайте добре за целта и посоката.

На добър полет! 

Източник: http://epicenter.bg/

Tags: No tags

Comments are closed.