Семинар: Избор на партньор в живота

Избор на партньор в живота

Милена Иванова ще обсъжда още изява на личността чрез избора на професия енергиен потенциал на душата

 

Милена Иванова, която работи за развитието и популяризирането на номерологията у нас, през уикенда в Сливен открива сезона на своите семинари. Там тя ще изнесе цикъл от лекции на тема „,Нумерология. Път към себепознание. Числовите кодове на човека. Какво се крие зад датата ни на раждане.” 

Участниците ще се научат сами да определят нумерологичните послания на числата в живота си като идеята е тази наука да стане техен всекидневен пътеводител. 

„Най-често хората се обръщат към нумерологията, когато имат проблем, но пропускат да разтълкуват скритата информация в числата, т.е да предусетят какво им носи всеки ден”, пояснява Милена Иванова. – Това е курс за всеки. Двудневният тренинг не изисква предварителни нумерологични познания, защото ги дава“, допълни нумероложката на epicenter.bg. 

В познанията на Милена е залегнала Московската нумерологична школа, продължител на древното познание на Питагор за числата. Освен нумеролог тя е консултант по Ангелска терапия (сертифицирала при Дорийн Върчу), Шамбала 13Д мастер лечител, както и консултант Фън Шуй. 

В първия ден на семинара – 10 октомври лексиите и дискусиите ще бъдат по темите: Защо се раждат хората? Енергиен потенциал на душата, задачите които си е поставила в този живот – да подходим съзнателно. Как да забелязваме и разчитаме правилно знанията заложени в датата на раждане на всеки от нас? Как да ги открием, насочим и развиваме в максимална полезност? Освен това Милена ще обсъди с присъстващите типовете личности, професионалната реализация и нейния избор. Изява на личността посредством избор на професията.


През втория ден на семинара си нумероложката подхожда по-глобално със законите на Вселената и вписване на личността в цялото. На дневен ред е енергийният обмен, проявата на отделната личност в общуване с друга, както и изявата й чрез взаимодействие с други. Разбира се, няма да се мине без въпросите, които вълнуват всеки – съвместимости, отношение между половете, потенциял и развитие на връзката, избор на партньор в живота, постигане на хармония, семейно планиране и деца – кой кого твори.

Щекотливата тема „Парите като енергия“ ще завърши двудневния семинар в Сливен, който ще се проведе в Къща „Миркович“ на ул.“Миркович“ 10, тел: 044 62 27 96 

Източник: http://epicenter.bg/article/Izbor-na-partnyor-v-zhivota/82553/10/101

Tags: No tags

Comments are closed.