Румен Радев ще прави значими дела | БЛИЦ

Милена Иванова е родена в София през 1975 г. Тя е нумеролог, шамбала лечител, сертифициран ангелски терапевт, фен шуй експерт и специалист по личностно развитие. Работила е като счетоводител в 128-о СОУ „Алберт Айнщайн”. През 1999 г. създава собствен бизнес, който успешно управлява и до днес. Собственик е и на заведение за хранене, както и на хранителен магазин ,,Берьозка България”. Интерес към езотеричните науки астрология и нумерология има още от ранна възраст. Нумерологията става нейно хоби, което тя изучава и практикува вече близо десет години. Милена завършва езотерична нумерологична психология в школата на Наталия Сидерова в Москва. 10 години специализира и в областта на личностното развитие. Завършва и Школата по езотерични науки-Шамбала 13Д Мастер лечител. Изучавала е също и ангелска терапия при световноизвестния терапевт Дорийн Върчу. В момента разработва своя нумерологична система, чрез която всеки един човек би могъл да обясни индивидуалната си природа и енергийния си потенциал. През октомври ще излезе и първата й книга „Кодове на Светлината”. Специално за „ШОУ” Милена Иванова разкрива на какво се дължи победата на ген. Румен Радев на президентските избори, както и защо загуби Цецка Цачева изборната битка. И още полезни и интригуващи информации.

– Милена,  твърдите, че цифрите никога не лъжат. От нумерологична гледна точка какво показва рождената дата на новия президент на България ген. Румен Радев?
– Когато говорим за нумерология, не може да става дума за лъжа и истина. Всичко във Вселената е числа и подлежи на определени закони, ред и дисциплина. Нумерологията изследва именно тях. В противен случай би настъпил пълен хаос. Още Петър Дънов е казал, че „за да бъде човек щастлив, той трябва да разбира науката на числата”. Числата са азбука на божествения свят във Вселената. И всеки един човек е математическа формула. Моята работа е да превеждам тази формула, за да разбера смисъла на живота, както и най-добрия начин, по който да го живеем. През 2017-а ген. Румен Радев навлиза в година с път на живота 7. И вече като президент ще направи важни и значими дела. Неслучайно и точно той спечели изборите.

– Означава ли това, че той ще бъде успешен държавен глава?
– Една от основните му задачи е да следва неутвърден начин на работа и поведение в обществото, което ще доведе до положителни промени. Ако не го направи, няма да има успех! Ще търси максимума в действията си, ще има и своя ангел-хранител. Има много добри предпоставки за едно добро начало. Дневната му нумерологична карта в деня на изборите е с път на живота 5 – което значи, че успехът му е активен, социален и знаков. Спазени бяха и нормата, и моралът, и законът. Всичко се случва в точния момент и навреме. През 2017-а това ще привлече и много масова социална дейност, чести пътувания до чужбина. Но България ще започне да просперира истински, когато начело й застане жена, било тя и премиер.

– Доколкото знам преди крайния изход от изборите сте правили прогноза и на кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева. Какво показа тя?
– От самото начало наблюдавах случващото се и аспектите в дневните нумерологични карти в предизборната кампания. От нумерологична гледна точка в деня на започване и приключване на кампанията, както и на изборния ден, аспектите не бяха в полза на Цецка Цачева. Затова и тя загуби. В деня на изборите дневната й нумерологична карта е с път на живота 7, която показва, че загубата й ще накара, както нея самата, така и много хора, да се замислят, осмислят и преосмислят принципите, вярата, целите и посоката си. През 2017-а се активира рождената нумерологична карта на Цецка Цачева, което пък показва, че съдбата ще изисква от нея да премине успешно през изпитанията – ще й държи сметка за действията. За нея предстоящата нова година ще бъде година със знаков отпечатък. Предпоставките й за успех са малки и ще бъдат базирани на действията. Трудна година, която обаче ще я учи да се примирява.


– Доверяват ли ви се популярни личности у нас?
– Да, доверяват ми се. При мен идват хора, както от бизнес средите, така и от шоубизнеса. Всеки търси ориентири за нещо в живота си. Интересуват се и за свои бъдещи ангажименти, любов, както и доколко ще успеят да задържат популярността си. Радвам се, че при мен идват все повече хора с отворено съзнание и сетива – осъзнаващи важността на нумерологичната консултация. Не ги поставям в отделни категории, социалният статус не ни прави повече или по-малко значими пред Бог. Моята мисия е да работя с всеки, който има нужда от мен.

– Наближаваме новата 2017 година. Каква се очертава да бъде тя за българския народ?
– 2017 година е с път на живота 1 – животът на хората ще започне да се раздвижва в много области. Изпращаме една пасивна 2016-а, в която хората сякаш имаха усещане, че нищо не им се случва. Но това ще се промени следващата година – и поради присъствието на числото 7, което ще бъде от изключително значение. Това ще бъде и причината да не допускаме грешки. Ще бъдем много прецизни, внимателни и последователни. Ще следваме мечтите си и ще ни се наложи да вярваме малко повече в себе си и във Вселената. Ще нарасне и значението на духовните ценности. Ще бъде успешно всичко, свързано с изкуство. Хората, занимаващи се и имащи цели в образованието, също ще имат успех. Още през януари съветвам хората да си поставят нова цел, през февруари и март им предстои израстване и развитие. Април е добър за резултати от положен труд. Май и юни са за личните отношения. А юли е месец, в който е добре да приключваме – било то работа или стар етап от живота си. През август навлизаме в нови периоди, нови запознанства. Септември е месец за равносметки и повече съобразяване с обстоятелствата. Октомври е посветен на мечтите и тяхната реализация, както и за нови мечти. Ноември ще ни кара да мислим и разсъждаваме за положените усилия. А през декември на ход е успешният бизнес. Като цяло 2017-а и 2018-а са хубави години в кармичен план – ще дават възможност на всеки, ако пожелае, да разгърне потенциала си. Годината ще е освободена и от опасности от природни бедствия.

– Доколкото знам сте учили и завършили в Русия – какви са разликите там с школите у нас?
– Разликата е, че имат много дългогодишен опит и наблюдения в тази сфера. И това е най-ценното. Отворени са за такъв вид езотерична информация, имат и редица изследвания в областта.

– Нумерологията винаги ли дава точни отговори? И докъде се простират възможностите й?
– Нумерологията винаги дава точни отговори, стига да сме с отворено съзнание да ги възприемем и разчетем. Последен пример от практиката ми е победителят на тазгодишния юбилеен „ВИП брадър” – Миглена Ангелова. Още от деня на влизането й знаех, че тя ще бъде победител! Тя влезе при карта на богатството с път на живота 3 и излезе при пълна геометрична дневна карта с път на живота 7. Чрез нумерология можем да обясним смисъла на абсолютно всичко, както в събитиен план, така и в личен, бизнес и здравословен.

– Може ли в такъв случай да се каже, че дори съдбата е сбор от цифри?
– Можем да кажем, че раждайки се на определена дата, душата ни избира сама своята съдба – опитност, която трябва да преживее в текущо прераждане на базата на предишни. Съдбата, изобразена чрез числа, е тайният информационен код на всеки един от нас, чрез който можем да разберем на практика всичко важно и знаково. Датата на раждане и трите имена на всеки човек са неговото тайно информационно поле. Затова трябва да се внимава на кого и защо даваме личните си данни, когато се подписваме и боравим с личните си кодове.

– Провеждате и лечение с ангели. Какво по-конкретно означава това? И как убеждавате хората, които не вярват в това – да повярват?
– Ангелите всъщност са вид лечебна енергия, която присъства много леко, меко и нежно в нашия живот. В ангелската терапия работя с много медитации, мантри, техники за повдигане честотата на енергията, развиване на лични сетива и как да влизаме в контакт с тези енергии, как да разчитаме посланията от невидимия свят.
Всеки човек има ангел-пазител, а някои имат даже и по два-три.

Ангелите спазват закона за свободната воля и за това е добре да бъдат молени за помощ и напътствия, в противен случай не биха се намесвали в ежедневието ни, освен ако не сме изпаднали в критична ситуация, която не е предопределена от съдбата. Не убеждавам никого да вярва в Ангели. Това е сетивност, право на избор, съзнателност и опит, който трябва да преживее личността. Светът се изявява на различни нива – не по степен по-ниско или по-високо. Това са различни вибрации. Някои хора не са стигнали до такъв еволюционен етап на развитие, но това не ги прави лоши или добри. Чрез ангелската терапия можем да балансираме енергийните си тела, чакра системата, да работим за изчистване на страховете, депресивните състояния, подобряване качеството на живот във всичко аспекти – здраве, работа, любов. Знаците от нашите ангели са много ясни и точни. Няма случайности, а само неясно разчитане. Посланията си те ни изпращат по много начини – монети, еднакви цифри, радиопесен, среща с човек, който ще каже точната реплика и т.н.

– А има ли прост начин човек да се предпази от недоброжелатели?
– Най-простият и ефективен начин, който ни е даден свише, без да ни струва пари, е да обичаме. Освен това е много полезно и медитирането, а също и четенето на молитви. От значение е и това дали се храним и живеем здравословно, дали учим, дали и колко се разхождаме на чист въздух, спортуваме ли, работим ли това, което обичаме, и живеем ли в състояние на приемане и отдаване. Ще ви кажа и една много лесна защита с Архангел Михаил, която може да ползвате при пътуване и всякакви други ситуации: Архангел Михаил отпред, Архангел Михаил отзад, Архангел Михаил отгоре, Архангел Михаил отдолу, Архангел Михаил от дясно, Архангел Михаил от ляво. Защитата работи до седем часа и след това трябва да бъде подновена.

Едно интервю на Анелия ПОПОВА

Източник: www.blitz.bg


Tags: No tags

Comments are closed.