Разшифроване на посланията | Комбинации съдържащи 1

Комбинации съдържащи 1


Комбинации 1 и 2

Например 121 или 112 – Нашите мисли са като семената, които започват да покълват. Вероятно вие сами виждате доказателство за осъществяването на някои от вашите желание. Това означава, че се движите в правилната посока. Продължавайте да вярвате! 


Комбинации 1 и 3

Например 133 или 113 –  Духовните учители работя с вас върху процесите на вашите мисли. По различни начини те се грижат за вас в качеството си на архангели / наставници, обучаващи ви  на древната истини, свързана с проявлението. Те ви изпращат енергия, за да ви предпазят от разочарования и насърчение, за да останете съсредоточени върху истинските цели на вашата душа. Освен това Духовните учители могат да ви съветват, напътстват, да ви помогнат да откриете смисъла във вашия живот. Главното, на което те ни учат е, че всяко творение започва на ниво мисли и идеи. Помолете ги да ви помогнат с мъдрост във вашите избори. 


Комбинации 1 и 4

Например 114 или 144 – Ангелите настояват да проследите мислите си. Те ви съветват да си пожелаете нещо, тъй като сте в период, в който се реализират вашите желания. 

Комбинацията 411 означава: “Помолете ангелите за някаква информация, от която се нуждаете в момента.“


Комбинации 1 и 5

Например 115 или 551 – Вашите нагласи създават промени в живота ви. Продължете да контролирате намеренията си в избраната от Вас посока. Ако наближаващите промени не са желателни, можете да ги спрете или промените, като промените мислите си.


Комбинации 1 и 6

Например 116 или 661 – Поддържайте мислите си във възвишено състояние и избягвайте притесненията, свързани с материалния свят. 

Комбинацията от 611 означава „Поискайте помощ за коригиране на нещо подобно в материалния свят, което в момента ви дразни или ви притеснява“.


Комбинации 1 и 7

Например 117 или 771 – Това е потвърждение, че правите всичко перфектно. Вие сте на прав път, продължавайте! Това означава, че сте избрали правилно мислите си и че трябва да се съсредоточите повече върху задачите си. Добавете правилните емоции към мислите си, например чувство за благодарност за подаръците, които сте получили в живота си. Благодарността ще ускори процеса на вашата проява.


Комбинации 1 и 8

Например 118 или 881 – Наближавате края на важна фаза от живота си. Ако сте уморени от някои събития в живота си, радвайте се, че скоро ще има изцеление или замяна на нещо по-добро. Останете и освободете онези части от живота, които не работят, защото вашите мисли за по-добър живот идват към реализация.


Комбинации 1 и 9

Например 119 или 991 – Отворят се нови врати за вас, в резултат на вашите мисли. Имате възможност да погледнете намеренията си и да се изправите очи в очи пред собствените си творения. Нека всичко старо си отиде, защото ще бъде заменено от ново в съответствие с вашите желания.


Комбинации 1 и 0

Например 100 или 110 – Силното Божествено напътствие от Бог и Ангелите ви канят да промените мислите си. Може би се молите да станете по-щастливи и по-здрави. Ако е така, тогава това е отговорът на вашите молитви. Бог знае, че решението, което търсите, се ражда от вашите мисли. Помолете Бог да ви покаже вярната посока и да ви подкрепи по време на Вашия преходен период.

Tags: No tags

Comments are closed.