Разшифроване на посланията | Комбинации съдържащи 4

Комбинации съдържащи 4


Комбинации 4 и 1, например 441 и 411 – Ангелите настояват да проследите мислите си. Те ви съветват да си пожелаете нещо, тъй като сте в период, в който се реализират вашите желания. 
(ЗАБЕЛЕЖКА: Комбинацията 411 означава: “ Помолете ангелите за някаква информация, от която се нуждаете в момента”. )


Комбинации 4 и 2, например 442 или 422 – Както духовните писания казват в “Посоката на Чудесата”: “Ангелите се грижат за вашата новоизграждаща се цел”. Това е знак, че вие получавате помощ Свише в осъществяването на вашите намерения. Това е времето, в което е от значение да знаете, че не сте сами. Комбинация от цифрите 2 и 4 са сигнал от вашите архангели, казващи ви, че те са плътно до вас във вашите действия. 


Комбинации 4 и 3, например 443 или 433 – Имате възможност да получите много помощ в даден момент! Както Духовните учители, така и Ангелите са с вас, за да ви помагат, напътстват и обичат. Протегнете се към тях, както са протегнати към вас.


Комбинации 4 и 5, например 455 или 445 – Вашите Архангели ви помагат за една от жизненоважните трансформации в живота ви. 


Комбинации 4 и 6, например 446 или 466 –  Ангелите ви предупреждават, че сте твърде фокусирани върху материалния свят. Предайте загрижеността си на тях, за да могат те да се намесят. Балансирайте фокуса си между небето и земята и знайте, че вашите ресурси са наистина неограничени, особено когато работите ръка за ръка с Божествеността.


Комбинации 4 и 7, например 477 или 447 – Ангелите ви поздравяват и казват: “Продължавайте с перфектната работа! Вие сте на гребена на вълната. Дръжте мислите си фокусирани, защото те имат голям положителен ефект. “

Комбинации 4 и 8, например 488 или 448 – Това е посланието на вашите ангели, че някой етап от живота ви приключва. Те искат да знаете кога всичко приключи, те ще са с вас и ще ви помогнат да се насочите към нови ситуации, които са по-подходящи за вашите нужди, желания и цели.


Комбинации 4 и 9, например 494 или 449 – Ангелите ви казват, че е време да се освободите от ситуацията, която е приключила. Те напомнят, че когато една врата се затваря, други се отварят. Ангелите определено ви помагат да отваряте нови врати и да се излекувате от всякаква болка, която придружава този преход, който преживявате. Моля, помолете Ангелите си да ви помогнат да спечелите вяра във факта, че тези преходи от край и начала са отговори на вашите молитви.


Комбинации от 4 и 0, например, 440 или 400 – Бог и ангелите искат да знаете, че сте много, много възлюбени. Те ви канят да почувствате тази любов, защото тя ще отговори на много от вашите въпроси и ще разреши всички проблеми.


Tags: No tags

Comments are closed.