Разшифроване на посланията | Комбинации съдържащи 2

Комбинации съдържащи 2


Комбинации 2 и 1

Например 221 или 112 – Нашите мисли са като семена, която започват да покълват. Вероятно вече ще видите някои доказателства за изпълнението на вашите желания. Това означава, че нещата ще се движат в желаната посока. Продължавайте да вярвате!


Комбинации 2 и 3

Например 223 или 323 – Духовните учители ви помагат да сътворите своите нови начинания и проекти. Дават ви знак, че споделят вашето вълнение и знаят, че всичко се случва за ваше добро. Тези учители виждат, че бъдещето ви вече е гарантирано да бъде изпълнено с щастието, което търсите. Насладете се на тази нова фаза от живота си!


Комбинации от 2 и 4

Например 224 или 244 – Както духовните писания казват в “Посоката на Чудесата”: “Ангелите се грижат за вашата новоизграждаща се цел”. Това е знак, че вие получавате помощ Свише в осъществяването на вашите намерения. Това е времето, в което е от значение да знаете, че не сте сами. Комбинация от цифрите 2 и 4 са сигнал от вашите архангели, казващи ви, че те са плътно до вас във вашите действия. 


Комбинации 2 и 5

Например 255 или 225 – Вашите молитви и вашите намерения са чисти, силни и безусловни, така че очаквайте промяната да дойде дори по-бързо, отколкото бихте очаквали. Не пропускайте момента, в който вашите желания се сбъднат. Те могат да дойдат неочаквано, така че не губете надежда. Говорете често с Бог и поискайте утеха.


Комбинации 2 и 6

Например 266 или 262 – Очаквате нова покупка или придобивка.


Комбинации 2 и 7

Например 277 или 272 – Наскоро сте попитали за нова работа, прием в ново училище или за заем? Тези числа означават добри новини. Те ви молят да се държите и да не оставяте вярата си да се колебае.


Комбинации 2 и 8

Например 288 или 282 – Когато една врата се затваря, друга се отваря. Слушайте интуицията си много внимателно сега, защото тя ще ви каже стъпките, които ще ви осигурят постоянно изобилие по време на тези преходи.


Комбинации 2 и 9

Например 299 или 292 – Ако наскоро сте имали загуба (работа, обичан човек и т.н.), очаквайте, че тя ще бъде възстановена в близко бъдеще. Всичко работи за ваше добро, независимо от факта, че може би има толкова много ситуации, останали зад гърба ви, или когато мислите, че Бог ви е оставил. Не се притеснявай! Почувствайте енергията на живота, която се движи напред в момента. Не сте били наказани от последните загуби. Напротив, вселената ви подготвя за нова.


Комбинации 2 и 0

Например 200 или 202 – Бог иска да знаете, че той не ви е забравил и не ви е оставил. Той ви обича много, много силно! Всъщност Бог подготвя прекрасна нова фаза от живота ви. Говорете често с Бог и ще почувствате това чудо. Бог също ви напомня за важността на „Божественото време“. От време на време някои фактори трябва да съвпадат, така че желаният резултат да бъде постигнат от вас. Докато се придържате към вярата си, нищо не възпрепятства изпълнението на вашето желание.

Tags: No tags

Comments are closed.