Нумерологията е път към себепознание

– Г-жо Иванова, защо решихте да се занивамате с нумерология? Има ли личен мотив? 
– Разбира се, че има личен мотив в това да се обърна към духовната страна на живота. Реших да се занимавам с Нумерология по ред  причини и обстоятелства, които се случваха в моя живот. Преминах през доста изпитания-  в любовта ,семейството, бизнеса, здравето.Твърде логично ситуациите следваха своя ход и в един момент целият ми живот рухна пред очите ми, направо се срина. След много страдания , възходи и падения, с които се гордея и не ме е страх да призная, както в любовта и семейството, така и в работата, преживях доста трансформации в духовен аспект. Но все едно нещо ме тревожеше: ,,Защо това се случва, и защо точно на мен? Къде бъркам и защо не се получава така, както искам?”.Животът  ми се преповтаряше по един и същи начин на определен период от време, като всеки следващ път ставаше все по -трудно и по-трудно. Кармата не ме оставяше на мира, сякаш трябваше да възприема и науча уроци, които до този момент не осъзнавах.Всички тези опити ми струваха твърде скъпо, или казано по друг начин :платих много висока цена. Така започна моето пътешествие в света на Нумерологията.

Номерологията (прието е да се пише и по този начин) е път към себепознание, както казвам на всички хора, с които работя.Тя не е просто гадателска наука, тя е процес на осъзнаване и развитие. Първоначално започнах да изучавам тази необятна езотерична наука  с цел да подобря качеството на живот за себе си и любимите ми хора, да разбера случки , събития и взаимоотношения в живота ми , като изобщо и не предполагах,ч е това ще се превърне в моя житейска мисия. Нумерологията е светлината на моя живот,за това благодаря на Бог и Ангелите, че ми дадоха възможност да се докосна до нея.

– Какво е болестта от нумерологична гледна точка? 
– Тайният информационен ключ за всеки един човек се състои в датата на неговото раждане, часа , името и мястото.Според  него ние можем да определим  местоположението на планетите в момента на въплъщението  на душата. В осем числовата редица код (наречена  дата на раждане )е съхранена цялата информация за планетарна, национална, групова ,общочовешка и лична карма .
Чрез Нумерологията можете да си дадете отговор на много важни въпроси: ,Кой съм аз“, Какво мога да правя“,,Защо съм тук“,” Как да се отнасям с колегите си?“,‘‘Защо моят шеф е такъв?,,,Как да възпитавам децата си?,“Защо съм в постоянен конфликт с моята майка или баба?“, „Това ли е идеалния партньор за мен?“Кога ще срещна моята половинка?‘‘,,Коя е най-подходящата дата за сключване на граждански брак?,Кога е най-подходящо да си купя къща?“ и т.н . Нумерологията може да стане нашия ежедневен пътеводител. 
В Нумерологията има няколко вида болести:  кармични, и такива, които сами си ги навличаме според изборите,които правим в сегашния живот. Да не говорим,че човек е склонен да си доведе болест, само защото е избрал да живее с неподходящия партньор или пък работи професия, която не го удовлетворява.Най-общо казано  във всеки един от  случаите се цели оздравителен ефект върху съзнанието и трансформацията на индивида с цел еволюционно развитие на душата. 

Вярвам, че преди въплъщението  всеки един от нас съставя план за бъдещия си живот. В него се включва житейска мисия ,набелязват се най-важните ,,критични точки‘‘ и взаимоотношения.Душата избира и евентуални болести и препятствия през които да премине ,с цел да я разтърсят и събудят в случай, че не си изпълнява мисията. Всички тези предопределения са закодирани  в датата на раждане.Така,че от Нумерологична гледна точка болестта е нашия учител.

– Как работи болестта от нумерологична гледна точка?

– Имам много истории с пациенти,но ще разкажа само за две от тях.
Винаги,когато дойде човек с определено проблем и оплакване при мен в момента го питам: ,,Какво не желаеш да видиш и чуеш?‘‘, ,,Срещу какво се съпротивляваш?‘, ,,Какви зависимости в отношенията  си създал?‘‘, Какви събития се преповтарят във живота ти? От отговорите на тези въпроси мога да разбера най-общо за човека, кои уроци отказва да научи и кои задачи оставя нерешени.
 Имам една приятелка  И.Т, която имаше  проблеми със слуха. Постоянно чуваше сигнали под формата на силни писъци. Направи си пълни изследвания на слуха , кръвно налягане,вестибуларен апарат ,кръвна картина и какво ли още не, при което се установи,че е напълно здрава.Но звука не я оставяше на мира. Дойде при мен с молба да  й помогна.Направих  й нумерологичен ДНК-тест в който  се установи, че една от задачите й е  да уравновеси егоцентризма си и да се научи на повече смирение.Помолих я да си направи тест за визуализация,: Кого и какво не искам да чуя‘‘?,като я помолих да разграфи бял лист в две колони-1-вата-,,Кого не искам да чуя“,2-рата-,,Какво не искам да чуя“.Казах и да запише всичко което й дойде на ум , без да дава оценка и осъжда.Това е много силен тест за визуализация и осъзнаване. След една седмица И.Т ми се обади с благодарности, че шума и звуците в ушите й  са си отишли.
Друг случай: М.Б, която имаше проблеми с бъбреците. Направила бъбречна криза и беше доста уплашена и стресирана.Когато започнахме терапия установих,че жената има да решава уроци в сферата на партньорството.Оказа се , че тя се е вкопчила в ежедневните си проблеми, и по този начин беше възпрепятствала потока си на развитие.Постоянно отправяше проекцията за вина към мъжа си, все някои й  беше длъжен и виновен.Целия този гняв,страх и егоизъм се бяха проявили в нейните бъбреци. Поработихме заедно.Обади ми се след месеци.Беше заминала за чужбина. Каза:”Започнах работа в посока на личното си  развитие „.С мъжа ми сме в перфектни отношения, спрях да се страхувам и да  го обвинявам за всичко. Бъбреците ми са в отлично здраве.

– Каква е вибрацията на месец юли? 
– Седми месец юли има 1-ва дата с път на живота 7,което в кармичен план дава нови цели и стремежи, максимални претенции, осмисляне на живота. През този месец учим духовни уроци, усилва се духовността на хората. Възможно е да направим промяна в принципите си. Отделете време за вяра. Много хубави, стабилни и позитивни дни свързани с добро са3-и, 12-и,21-и,30-и. Дни за постигане на цел и победа са 9-и,10-и,11-и,18-и, 19-и,20-и, 27-и, 28-и, 29-и. Дни за почивка : 8-и,17-и, 26-и. Негативни,такива в които нещата се случват с трудност и борба -4,5,6,7.13,14,15,16,22,23,24,25,31-и.

– От известно време у нас е много популярна и ангелската терапия. Как да познаем човека на който да се доверим за нея?
– Най-лесният начин за разпознаване на хората, когато си отворил тези сетива на възприятие, е да разчетем тяхната аура. Както знаете, всеки човек има различен цвят аура според моментното състояние, в която се намира. Всеки цвят е свързан с определена вибрация. Виждайки или разчитайки аурата на човека, ние можем  много ясно и точно да преценим дали е искрен с нас и съответно  може ли  да му се доверите. Ако все още не сте развили тези способности, най-лесният начин за разгадаване са очите и лицето. Земните ангели имат миловидни лица, често с формата на сърце(важи за жени и мъже).Имат големи и хубави очи, като на сърна,които винаги излъчват любов и всеотдайност.Такива хора имат огромна аура –те просто сияят. Когато влязат в стаята или офиса всичко грейва. Енергията се сменя мигновено. Има различни подтипове на земни ангели, които сега няма да изброявам, но всички те са с много мека и лека енергия. Общуването става  лесно и след срещата  ни с тях винаги остава усещане за значимост и растеж.

– Кое е най-важното за тази терапия?
– Независимо дали вярваме или не, всеки един от нас има поне по един ангел хранител, които бди над него  през целия му житейски път. Най-важното е човек да бъде с отворено сърце и душа. Да има желание да се развива, и да бъде възприемчив .Информацията достига до нас в различен етап от нашето личностно развитие. необходимо да сме се занимавали с нещо по- специално преди това, или да сме религиозни. Ангелската терапия е подходяща и за хора,които вярват в Ангели Хранители, и такива,които за първи път разбират за подобен род терапия. И в двата случая Ангелите и Архангелите извършват необходимото лечение  за  човека спрямо неговата свободна воля и според това , което е най-добро за него в този момент.Тези духовни същества не се влияят от религии и вероизповедания.Те са тук да ни помагат и лекуват.Те знаят ,че в основата на всички религии седи Великият Създател.Няма как да се извърши лечение по време на сеанс, ако практикуващия няма връзка с Ангелите.На практика той става енергиен канал, чрез които ангелите извършват своето лечение.Идеята е практикуващия да помогне на човека да отвори сетивата си и да стане по-възприемчив за тази лечебна енергия,като целта е след това всеки да установява сам връзката си с Ангелите, и по този начин да лекува себе си и близките си.

– Коя е най-търсената услуга от ангелската терапия?
– Няма как да определя най-точно,коя е най търсената услуга в Ангелската терапия? Колкото хора има на Земята,толкова потребности и търсения съществуват.С Ангелите може да се работи на всички нива, като започнем от заземяване , защита и центриране …до препрограмиране на нашето духовно ДНК. Може би много често търсена услуга е така нареченото Realm reading(определяне на вашето измерение),защото то дава много успокоение за  човека, обяснява неговата същност и мисия. Това може да бъде отправна точка,след която  да надграждаме.Също така много работя за изчистване на чакрите с Ангелска енергия,Прошка с Ангелите,Премахване на лично и родово проклятие,Събуждане на спящите хромозоми на дълголетието и младостта чрез дишане с Архангел Рафаил(лечебния ангел)тази техника помага при тежки депресии и сериозни болести.Също- Седем стъпки за отваряне на третото око ,Аура лечение, и т.н.

– Комуникация с животните -с нашите любимци и дивите животни, как да им помогнем, какви съобщения носят за нас, защо са ни избрали в този живот?
– Знам, че някой може би ще остане изненадан, но домашните ви любимци не са тук при вас случайно. Те са ви избрали , защото сте свързани по-между си от предишни превъплъщения. Животните са много по- сензитивни от нас относно невидимия свят.Те могат да влизат в контакт с други нива на измерения.Затова често пъти могат да бъдат наши посланици.Надявам се да не ви изненадам много ако кажа,че ваши починали домашни любимци са сред вас и ви помагат. Вашето куче или котка,домашно зайче и т.н. остават край вас дълго време след като са напуснали този свят. Връзката ,която сте създали по между си ги държи близо до вас и след смъртта им. Затова обичайте животните и домашните си любимци,те са ваши посланици и пазители, т.е животните са нашите приятели и също като нас имат своята мисия.

– Колективната медитация за България – с какво и  как помагаме на страната си, и колко често трябва да я правим?
– За да помогнем на страната си и да премахнем вредните  въздействия, които се генерират постоянно, е необходимо да се прави колективна медитация-молитва.Това е много мощен инструмент за премахване на магии,проклятия и други вредни въздействия, защото върху България се работи и на енергийно ниво,с цел  да се въздейства на хората.Целта на груповата медитация-молитва е в определен ден и час в различни точки на страната хората да се помолят за нашите политици(да бъдат по- добри, да управляват по-добре и в интерес на народа) и доброто на България.Такава групова медитация е добре да се прави поне един път годишно. Но трябва да се съберат  70 000 хиляди Работници на Светлината( 1% от населението ), които с помощта на Ангелите и на Бог да извършат Молитвена Колективна Медитация за доброто България. Така се образува мисъл-форма, която влияе върху потока на събитията и има силата да ги променя.Колкото повече хора извършват молитвата заедно в определен ден и част,толкова по-силна и лечебна ще бъде тя за България.

Tags: No tags

Comments are closed.