Лечението с ангели спасява духа и тялото

Милена Иванова е нумеролог и от 7 години се занимава с „ангелска терапия”. Изучавала е нумерология в Москва в една от школите на Наталия Сидерова. Пише книга за нумерологията и лечението с ангели и феи, която ще излезе през пролетта на следващата година. Милена провежда семинари и обучения за това, как човек сам може да разбере кой е неговият собствен ангел-хранител и по какъв начин да си помогне в труден момент. 

– Много хора не вярват, че ангелите могат да слизат на земята. Как може да ги убедите в това? Какво представлява вашето лечението с ангели?

– Има няколко методики за лечение с ангели. Човек трябва да медитира, да пее мантри, да прави определени мудри с ръце, да застане в точно зададена поза.  По този начин по-лесно се изпращат сигнали до хипоталамуса и мозъка на човек. Така се получават нужните трансформации в организма и той се възстановява. Обикновено при лечението с ангели най-често призовавам архангел Михаил, той е лечебният ангел. Каним го, за да  помогне както да се справим с различни заболявания, така и да преборим родови проклятия, проблеми, които идват от предишни превъплъщения… 

– Какви болести могат да се лекуват по този начин?

– Този вид лечение помага на осъзнати и просветени хора, на тези, които вярват и са отворили сетивата си. Само човек, който иска помощ, ще я получи. И ангелите, и архангелите спазват закона за свободната воля. Те ще се намесят в живота на човек едва тогава, когато някой ги помоли.
Ангелската терапия може да помогне в много случаи, но не е панацея. Има сериозни, тежки заболявания, които изискват задължителна лекарска намеса. Лечението с ангели е езотеричен метод, който подпомага балансирането на енергиите в човешкото тяло. Тя е по-скоро енергийна профилактика за по-добър и здрав живот. Балансира чакрите, етерното тяло, аурата, спомага на всеки един от нас да се почувства по-добре. Има много състояния, при които моментът на превенцията е изпуснат. Тогава пациентът трябва да потърси лекарска помощ. Разбира се, винаги съм казвала, че ако може да не се използват лекарства или операции, то по-добре да се избегнат, да се приложат алтернативните методи – ангелска терапия, хомеопатия, лечение с билки…

– Има ли признаци, че ангелите са около нас и човек трябва да се оглежда за тях?

– Ангелите постоянно изпращат знаци, че са наблизо. Човек непрекъснато трябва да следи за тях. Аз притежавам способността да ги виждам в определени цветове и лъчи. Хората, които не са развили тази сензитивност обаче, е добре да следят за знаците, които им се изпращат. Те са под формата на числа, монети, перца. Ако пътувате с кола, и пред вас виждате друг автомобил с регистрационен номер от четири 7-ци или три 7-ци, това определено е знак от ангелите, защото седмиците са ангелските числа. Знаците винаги идват, когато сте изправени пред трудна ситуация или трябва да вземете определено решение. Те могат и да са под формата на монета, която уж случайно намирате на улицата. Друг знак често се появява в разговор с ваш приятел. Задайте въпрос към ангелите. След час или два, докато говорите с някой близък, познат или колега, ще получите отговора, който чакате. Посланието може да дойде дори от радиото или телевизора. Нещата са много прости, трябва само да сме отворени и да ги виждаме и чуваме. 

– Лекувате и чрез феи. Какво означава това?

– Всеки човек, според датата на раждането си има фея пазителка. Фреите са клон на ангелското царство. Те също притежават способността да лекуват. Всеки може да работи със своята фея стига да знае как да я призове за помощ. Феите, покровителки на хората според датата на раждане, са общо 12 и съответстват на зодиакалния знак. 

– Може ли човек да се предпази сам от зли очи?

– Навсякъде около нас има много зли сили. Аз често използвам ангелска защита, за да се предпазя. Когато знам, че ми предстои важна среща, пътуване или трябва да се виждам с неприятни хора, винаги се позовавам на силата на ангелите. Обичам да работя с архангел Михаил, защото той е много силен. Това, което правя, е да го помоля да е с мен през целия ден, да ме облее с неговата виолетова светлина. Когато пътувам, винаги казвам: „Архангел Михаил да застане отпред, Архангел Михаил да застане отзад, Архангел Михаил да застане отгоре, Архангел Михаил да застане отдолу, Архангел Михаил да застане отляво, Архангел Михаил да застане отдясно”. Така си правя защитна капсула във всички посоки. По този начин може да предпазите дори тялото си от наранявания. Ако пътувате дълго, подновявайте ангелската защита през 7 часа.  Всеки един може да си се представи като в балон или яйце, което е обляно в искряща зелена,виолетова или златна светлина. Това са най-лесните и полезни съвети, които могат да се дадат. 

Много добре за пречистване на къщата и на човек е да се слушат мантри. Сред тях има специално пречистващи и изчистващи. Съществуват мантра, която се слуша в продължение на 40 дни, за да могат да се прекъснат всички лоши влияния в дома, които са въздействали върху човека по различни начини.

Източник: http://retro.bg/intervyu/pnumerologt-milena-ivanova-lechenieto-s-angeli-spasyava-dukha-i-tyalotop_2808.html

Tags: No tags

Comments are closed.