Кървава луна – поредната измислица за Края на света

Фалшив апокалипсис

В нощта срещу 28 септември 2015 г. наблюдавахме четвъртото пълно лунно затъмнение от цикъла четири пълни лунни затъмнения или така наречената ,,Кървава луна“. Несъмнено това е един от преломните моменти на планетата, който ще доведе до редица промени, но по-важното в случая е какви ще бъдат те. 

Много неща се изписаха по тази тема, като например заплахата за поредния Апокалипсис. Смятам, че краят на човечеството в този му вид отдавна е започнал. През 2012 г. преминахме в третото измерение. През 2014-а – в четвъртото. И ако следваме логиката идва ред на петото. За тези, които се страхуват и са в очакване на нещо твърде негативно – бъдете спокойни. Ще се случват неща, които трансформацията изисква, но това не означава, че идва ,,Краят на света“. Точно обратното! Това е Начало по нов начин, без страх за промяна, с поемане на отговорности – осъзнато и желано. Промените ще се извършват на клетъчно ниво. Ако това са имали предвид всички онези, които предричат края на земята, значи съм съгласна с тях. В противен случай бих се замислила колко достоверни са техните писания. 


Нека сега да обясним това от нумерологична гледна точка. От всички месеци през годината, септември е най-добрият. В този момент вибрацията на цялата планета е осмица ( 2015 година е осмица, месец септември е деветка, първият му ден започва отново с път на живота девет, като ги съберем 8+9+9=26, т.е. пак осмица). Пълното лунно затъмнение е четвъртото от цикъла четири пълни лунни затъмнения (4+4 пак е равно на 8). Вибрацията на осмицата подканя за тематично приключване на кармата в настоящия момент. Завършване на тригодишен кармичен цикъл 2013-2014-2015 години. Девети месец, в който първият ден е с Път на живота 9 и датата 28.09.2015г., която също е с Път на живота 9, ни дава ясна представа, че е дошло време за приключване на старото, за промяна и пренастройване към новото. Учим се на издръжливост и разрешаване на трудностите. Активизират се процеси на довършване на старото и започване на новото. Вибрацията изисква осъзнатост в действията, желание и работа за целенасочена промяна. Налага се да бъдем честни към себе си и близките си. 
За онези, които не гледат на случващото се по този начин, то ще донесе усещане за загуба, стрес и напрежение. За всички хора промяната ще бъде такава, каквато сами успеят да я видят и усетят.

Tags: No tags

Comments are closed.