КАК ДА ПОЗНАЕТЕ, ЧЕ СИ ИМАТЕ ЛИЧЕН АНГЕЛ ХРАНИТЕЛ?

Дали има ангели хранители, или не, никой не може да каже със сигурност. Единствените, които го знаят, сте вие самите. Ако искате да има, ако вярвате в тях, ще ги откривате навсякъде в ежедневието си. Ако обаче твърдо отстоявате мнението, че съществуват само неща, които може да пипнете, помиришете и да контактувате вербално с тях, дори най-важният ангел предводител лично да ви позвъни на вратата, пак няма да го видите. Изводът е, че ангелите хранители са в сърцата ни и ние сами трябва да им разрешим да се грижат за нас, да ни помагат и да ни насочват в изборите. Без нашето позволение, те ще останат забулени в неизвестното.

– И заплатата ми е малка, и жена ми е грозна, и в работата не ме уважават…. – така нареждал един мъж, мърморейки си под носа. А неговият ангел хранител седял на рамото му и се чудел – странни желания има този човек, но нали съм му ангел хранител, изпълнявам. И му пращал – и малка заплата, и неуважение в работата и т.н. 

Ангелите хранители могат да ви помогнат да вземете трудно решение, да ви хрумне нова интересна идея, да се влюбите. Ако се научите да контактувате с ангела си, ако вярвате и се доверявате на знаците, които ви пращат, животът ви ще се промени.

Пеперуди
Пеперудите са едни от най-честите знаци, които ангелите хранители пращат. Независимо дали ги виждате кацнали върху цвете, летящи във въздуха или на снимка, приемете ги като послания от вашия невидим пазител. Ако видите човек с кацнала на рамото пеперуда, може да сте сигурни, че той е добър. Протегнете му ръка. От това може да се роди страхотно приятелство.

Пера
Намирали ли сте перца по пътя си? Харесват ви, прибирате ги в джоба, а по-късно разбирате, че са изчезнали. 

Tags: No tags

Comments are closed.