Божественият знак 12:12

1212 е божествен знак, а не съвпадение, както може би си мислиш. Когато видиш часа 12:12, ти се свързваш със  светлината на Христовата енергия, която събужда божествената любов и активира нови енергийни честоти.

Според Нумерологията 12/12 съдържа необходимата енергия, с която да преобразуваш своите ключови взаимоотношения. Ако видиш 1212, това е знак, че си готов да подобриш отношенията с близките си хора. Имай предвид, че хората, с които избереш да се обградиш, влиият на начина ти на мислене, действията и чувствата ти. 1212 е напомняне да се обградиш с хора, които имат по-високо енергийно ниво, за да ти помогнат в изпълнението на мисия ти в живота. Бъди с хора, които те вдъхновяват и те насърчават да мечтаеш и да следваш целите си. 

Според Ангелската нумерология 12/12 означава, че е време да излезеш от своята комфортна зона и да започнеш ново начинание. Посланието на ангелите е да имаш вяра и да бъдеш смел в преприемането на стъпка в неизвестното. Вярвай, че си в безопасност.

Първо значение на 1212: На прав път си.

Дори и обстоятелствата да изглеждат сякаш си на грешния път, истината е, че наистина си в правилната посока. Грешките са част от живота. Важното е да не позволяваш на страха от неуспех да те ограничава в зоната на комфорта. Не забравяй, че правенето на грешки е единственият начин да израснеш.

Второ значение на 1212: Бъди позитивен.

Виждането на 12:12 е напомняне, че си наясно с мислите си и си позитивен. С позитивните мисли достигаш до положителни резултати в живота си и постигаш потенциала си.
Да бъдеш благодарен за това, което имаш, е сигурен начин да запазиш положителното си мислене. Когато си благодарен, привличаш успех и изобилие в живота си. Хората обичат да бъдат около теб, защото твоята благодарност ги кара да се чувстват добре. 

Трето значение на 1212: Представяй си как постигаш мечтите си.

Цифрата 1 е реализацията на мечтите и целите, а 2 символизира хармонията. 
Съсредоточи се върху мечтите си и не спирай да вярваш, че ще ги постигнеш, дори и да се намираш в момент на трудности и предизвикателства. Можеш да постигнеш желаната реалност, като се съсредоточиш върху силата на мисълта.
Когато желаеш нещо със страст, се създава енергия, която се превръща в източник, който ще направи твоята мечта реалност. Разбира се, желанието трябва да бъде реалистично и не забравяй, че бездействието не води до нищо. 
Помни: Всичко, което съществува в живота ти, някога е било само желание.

1212 е послание за божественото единство. Направи нови връзки и сподели мисията си със света.

Направи промяна – Вселената те подкрепя!

Tags: No tags

Comments are closed.