ВЪЛШЕБНО ЧИСЛО 6

Screenshot 2023-11-05 at 11.35.49

КАКВО Е ИНДИВИДУАЛЕН АНАЛИЗ?

ТОЗИ ГОДИШЕН И МЕСЕЧЕН НУМЕРОЛОГИЧЕН АНАЛИЗ СЕ ИЗГОТВЯ ПО ДЕН НА РАЖДАНЕ, НЕЗАВИСИМО КОЙ МЕСЕЦ И ГОДИНА. 

ПОКАЗВА С КАКВА ЦЕЛ НИ СЕ ДАВА ГОДИНАТА И КАКВО НИ ИЗПРАЩА СЪДБАТА КАТО ТЕМИ. ТОВА КОЕТО ИДВА КЪМ НАС, КОЕТО НИ ОЧАКВА. 

ХОРАТА РОДЕНИ ПО ДНЕВНИ ВИБРАЦИИ ПРЕЖИВЯВАТ СХОДНИ СЪБИТИЯ, НАГЛАСИ И НАСТРОЕНИЯ, НО РЕАГИРАТ НА ПРЕЖИВЯНОТО ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН. С ТОВА СЕ РАЗЛИЧАВАТ ЕДНИ ОТ ДРУГИ. 

ТОЗИ АНАЛИЗ НЕ ОТМЕНЯ ПЕРСОНАЛНАТА ГОДИШНА ДИАГНОСТИКА – ХОРОСКОП, НО СЪС СИГУРНОСТ ОЧЕРТАВА ХАРАКТЕРА НА ГОДИНАТА ВИ. 

ПОКАЗВА КОИ СА НАЙ-СИЛНИТЕ И СЛАБИ МЕСЕЦИ. КАКВО ВИ Е ПОЗВОЛЕНО И ЗАБРАНЕНО.

ПЪРВИТЕ ТРИ МЕСЕЦА ОТ АНАЛИЗА ВИНАГИ СЪВПАДАТ С ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ. 

ТАКАВА Е ЗАДАДЕНАТА НУМЕРОЛОГИЧНА СХЕМА ОТ СЪДБАТА. 

ЗАТОВА В ТЕКСТА ЩЕ СРЕЩНЕТЕ ЕДНАКВА ДИАГНОСТИКА НА МЕСЕЦИТЕ ЯНУАРИ-ОКТОМВРИ, ФЕВРУАРИ-НОЕМВРИ, МАРТ-ДЕКЕМВРИ.

!Четенето на нумерологичната диагностика по месеци има за цел да навлезете в логиката на нещата и да дойдете на себе си.

По този начин може да постигнете максимум в позволените области и да преживеете негативите подготвено. 

Това само по себе си вече е успех и неутрализиране на карма. 

Няма за цел гадаене или предсказване. 

Диагностиката е информираща. 

Подобно на прогнозата за времето. Знаете, че ще вали и си взимате чадър или оставате под покрив. 

По този начин се предпазвате от дъжда и оставате сухи.

Приятно четене!

Здравей!

Твоето ,,Вълшебно число“ е 6:

ако си роден на 6, 15, 24-то число, независимо кой месец или година. Това те прави нумерологичен близнак от Вибрация 6 заедно с останалите, които са родени на тези числа.

Общ годишен нумерологичен хороскоп за 2024 г.

2024 година ще бъде изключителна и съдбовна за теб. Това е време, в което ще бъдеш поставен в ролята на войн – не само в борбата за собствените си цели и мечти, но и в подкрепата на онези около теб. Ще бъдеш като светилник, вдъхновяващ и подкрепящ, осветяващ пътя за другите, докато вървиш по своя.

Финансовата стабилност ще играе ключова роля през тази година. Срещнеш ли се с предизвикателства, помни, че умението да намираш баланс между разходите и спестяванията ще бъде от решаващо значение. Научи се да управляваш ресурсите си с мъдрост и предвидливост, като инвестираш в това, което наистина има значение.

В тази година, освен материалното благополучие, фокусирай вниманието си и върху личностното си развитие. Съчетай физическата сила с духовното израстване. Практикувай самоосъзнаване и самодисциплина, което ще ти помогне да се превърнеш в по-силен и цялостен човек.

Подготви се за година, изпълнена с предизвикателства. Бъди готов да се изправиш пред случващото се със смелост и решителност, като в същото време запазваш чувство за съпричастност и любов към хората около теб.

Нумерологичен съвет: Вярата е моето спасение!

Годишна характеристика по месеци:

През 2024-та година ви очакват:

  • Активни месеци: всички
  • Стабилни месеци за професионална реализация: няма
  • Месеци за любов или носещи женитбен шанс: няма
  • Месеци за планиране на пътувания в страната и чужбина: няма
  • Месеци, подходящи за покупка на кола и техника: няма
  • Кармични месеци: всички   

През 2024г. не ви се препоръчва да предприемате каквито и да било рискови дейности, покупки или пътувания. Годината ви е критична и предполага смирение и отказ от претенции и желания. Не протестирайте и знайте, че и ,,Това ще мине“.

Месечна характеристика

През януари и октомври, вие влизате в месеци с път на живота 6, които носят със себе си една дълбока и интензивна енергия. Този период може да бъде изпълнен с предизвикателства и изпитания, които тестват вашите емоционални граници и устойчивост. Важно е да сте наясно, че това може да доведе до ситуации на катастрофа и ядове, които често се зараждат от чувства на ревност или недоразумения. Помислете как да запазите баланс и да не позволявате на негативните емоции да вземат връх. Възможно е да се сблъскате със ситуации, които изискват от вас да бъдете по-състрадателни и разбиращи. Търсете начини да преобразите трудностите в уроци, които да ви обогатят и укрепят.


През февруари и ноември вие влизате в периоди с път на живота 7, които носят със себе си определени трудности и предизвикателства. Тези месеци може да бъдат характеризирани с проблеми, които засягат ума и мисленето, като създават чувство на ментален стрес или претоварване. Можете да изпитате също физически симптоми, като усещане за студ или още по-пряка връзка с хладни и ледени условия, които се отразяват на ежедневните ви рутинни и работа. Това може да доведе до чувство, че задачите и проектите, с които се занимавате, не напредват както трябва или че не е подходящият момент да ги завършите. Приемете, че този период може да бъде време за вътрешно осмисляне и преосмисляне. Използвайте времето за размисъл, а не за форсиране на действия.


През месеците март и декември, когато влизате в периоди с път на живота 8, вие може да се сблъскате с поредица от конкретни предизвикателства и теми, които изискват вашето внимание и справяне. Изпитанията тук са материални и могат да се проявят по различни начини. Пазете се от загуба на пари и превентирайте зъбите си предварително, защото са възможни здравословни проблеми. Въпрос свързан с наследства, може да доведе до семейно напрежение. Активира се семейна карма.

През април, когато се намирате в месец с път на живота 9, вие може да се изправите пред значими заключителни моменти и окончателни решения. Този период често символизира края на един етап и началото на нов, като същевременно затваря врати, които вече не водят към вашето бъдеще. Може да се наложи да приемете, че определени аспекти от живота ви се променят необратимо. Това включва лични или професионални връзки, кариерни пътеки или дори дългогодишни проекти. Възможно е да останете без работа. Периодът изисква от вас да приемете края на някои неща, което не винаги е лесно. Процесът на приемане и освобождаване от миналото може да бъде емоционално предизвикателство, но е важна стъпка към растежа и развитието. Помнете, че всеки край е и начало на нещо ново.

През месец май, когато се намирате в период с път на живота 1, вие може да се изправите пред обстоятелства, които ви налагат да започнете нов етап, въпреки че може да не се чувствате напълно готови или щастливи за това. Принудителното начало може да предизвика чувство на несигурност или дори недоволство, тъй като ще се чувствате не напълно подготвени или несъгласни с промените, които се случват.

През юни влизате в период с път на живота 2, когато ви се появява темата за подчинение или зависимост от други хора, включително противници или конкуренти. От вас се изисква дипломация, търпение и способност да работите в партньорство с другите, дори когато отношенията могат да бъдат предизвикателни. Може да се окажете в положение, където сте зависими от действията или решенията на противници. Това изисква стратегически подход и умения за преговаряне. Опитайте да намерите баланс между собствените си нужди и нуждите на другите. Понякога компромисът е ключът към успешни проекти и отношения.


През юли, когато се намирате в период с път на живота 3, вие може да се сблъскате с обстоятелства, които ви предлагат възможности за успех и развитие, но тези възможности могат да се окажат изключително трудни и изискващи значителни усилия. Подгответе се за интензивна работа и не се обезкуражавайте от първоначалните препятствия. Поддържането на баланс между труда и времето за отдих е ключово. Не позволявайте стресът и напрежението да надделеят и си осигурете достатъчно време за релаксация и възстановяване. Позитивното мислене може да ви помогне да останете мотивирани и да преодолеете трудностите.


През август, когато влизате в период с път на живота 4, се сблъскате с конкретни предизвикателства, които включват проблеми свързани с вода и потенциално боледуване. Бъдете внимателни с всякакви домашни или външни проблеми, свързани с вода, като течове, наводнения или проблеми с водоснабдяването. Това може да изисква превантивни мерки или своевременни поправки. Укрепването на общото здраве чрез балансирана диета, редовни упражнения и достатъчен сън може да помогне за намаляване на риска от боледуване. Харчете малко и не искайте много. Не разхищавайте храна.

През септември преживявате месец с път на живота 5, който ви налага забрана за движение, и това ви кара да се чувствате като наказан или неподвижен. Това е труден период, в който чувството на ограничение и несвобода са особено изразени. Също така, ако имате дело с глоби или други юридически санкции, това може да добави допълнително натоварване. Знайте, че понякога, в живота се случват неща, които не можем да контролираме. Приемането на тази реалност може да помогне да намалите вътрешното напрежение и разочарование.

 

Цветове на късмета:

  • Сив, бежов, бледо розов: за защита, сила и подкрепа

Подходящи камъни за 2024г.

  • Оникс: за защита, отработване на гнева и привличане на късмет.

Лечебно изречение: С всяко дълбоко вдишване, пускай стреса и прегръщай спокойствието.

Личен код за успех: 33-71-99

Носи ви защита, неутрализира негативни ситуации и допринася за повече късмет. 

(Може да го използвате като го пишете, повтаряте или носите в себе си. Числата се произнасят отделно)

ЧИСЛО НА 2024г.: 3719073 – КОД ЗА КЪСМЕТ

(пише се без паузи, произнася се на групи от по две или три числа. Неутрализира негативите и предпазва от лоши събития).

Най-добри дни: 

1, 3, 7, 9, 10 януари и октомври;

1, 7, 10, 16, 17 февруари и ноември;

9, 16, 17, 19 март и декември;

5, 23, 27 април;

13, 31 май;

3, 12, 21, 30 юли;

3, 12, 21, 30 август;

12, 13, 21 септември;

Най-лоши дни:

14, 15, 23 януари;

13, 14, 15, 22, 23, 24, 25 февруари и ноември;

16, 18, 25 март и декември;

11, 15, 20, 24, 25 април;

2, 6, 20, 24, 25, 29 май;

от 1 до 30 юни;

14,15, 23, 24, 25, 26 юли;

15, 16, 24, 25 август;

6, 15, 24, 25 септември;

Вашият ЕА късмет и лечебен код за 2024г. е ,,Душевна сила“.

Пази своето сърце смело и мъдро, защото душевната сила е в твоето вътрешно миролюбие и хармония.

Имам само едно пожелание:

ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СИ МЕЧТАЕШ, ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ

Благодаря, че ме избра 🙂

Милена Иванова ЕА

 

MGV07291

Подложка “Новост, Запознанство“

12,99 лв. Добавяне в количката
MGV07286

Подложка “Опора“

12,99 лв. Добавяне в количката
MGV07288

Подложка “Щастлива развръзка“

12,99 лв. Добавяне в количката
MGV07290

Подложка “Партньорство и брак“

12,99 лв. Добавяне в количката