ВЪЛШЕБНО ЧИСЛО 3

Screenshot 2023-11-05 at 11.34.44

КАКВО Е ИНДИВИДУАЛЕН АНАЛИЗ?

ТОЗИ ГОДИШЕН И МЕСЕЧЕН НУМЕРОЛОГИЧЕН АНАЛИЗ СЕ ИЗГОТВЯ ПО ДЕН НА РАЖДАНЕ, НЕЗАВИСИМО КОЙ МЕСЕЦ И ГОДИНА. 

ПОКАЗВА С КАКВА ЦЕЛ НИ СЕ ДАВА ГОДИНАТА И КАКВО НИ ИЗПРАЩА СЪДБАТА КАТО ТЕМИ. ТОВА КОЕТО ИДВА КЪМ НАС, КОЕТО НИ ОЧАКВА. 

ХОРАТА РОДЕНИ ПО ДНЕВНИ ВИБРАЦИИ ПРЕЖИВЯВАТ СХОДНИ СЪБИТИЯ, НАГЛАСИ И НАСТРОЕНИЯ, НО РЕАГИРАТ НА ПРЕЖИВЯНОТО ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН. С ТОВА СЕ РАЗЛИЧАВАТ ЕДНИ ОТ ДРУГИ. 

ТОЗИ АНАЛИЗ НЕ ОТМЕНЯ ПЕРСОНАЛНАТА ГОДИШНА ДИАГНОСТИКА – ХОРОСКОП, НО СЪС СИГУРНОСТ ОЧЕРТАВА ХАРАКТЕРА НА ГОДИНАТА ВИ. 

ПОКАЗВА КОИ СА НАЙ-СИЛНИТЕ И СЛАБИ МЕСЕЦИ. КАКВО ВИ Е ПОЗВОЛЕНО И ЗАБРАНЕНО.

ПЪРВИТЕ ТРИ МЕСЕЦА ОТ АНАЛИЗА ВИНАГИ СЪВПАДАТ С ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ. 

ТАКАВА Е ЗАДАДЕНАТА НУМЕРОЛОГИЧНА СХЕМА ОТ СЪДБАТА. 

ЗАТОВА В ТЕКСТА ЩЕ СРЕЩНЕТЕ ЕДНАКВА ДИАГНОСТИКА НА МЕСЕЦИТЕ ЯНУАРИ-ОКТОМВРИ, ФЕВРУАРИ-НОЕМВРИ, МАРТ-ДЕКЕМВРИ.

!Четенето на нумерологичната диагностика по месеци има за цел да навлезете в логиката на нещата и да дойдете на себе си.

По този начин може да постигнете максимум в позволените области и да преживеете негативите подготвено. 

Това само по себе си вече е успех и неутрализиране на карма. 

Няма за цел гадаене или предсказване. 

Диагностиката е информираща. 

Подобно на прогнозата за времето. Знаете, че ще вали и си взимате чадър или оставате под покрив. 

По този начин се предпазвате от дъжда и оставате сухи.

Приятно четене!

Здравей!

Твоето ,,Вълшебно число“ е 3:

ако си роден на 3, 12, 21, 30-о число, независимо кой месец или година. Това те прави нумерологичен близнак от Вибрация 3 заедно с останалите, които са родени на тези числа.

 

Общ годишен нумерологичен хороскоп за 2024 г.

През 2024 година, Вие ще преживеете периоди с неочаквани изненади и събития. Тя ще ви предизвика да разгледате живота си под нов ъгъл, като ви постави пред серия от важни въпроси и размисли. Тези изненадващи моменти ще ви помогнат да откриете нови аспекти в себе си и да разширите вашите възприятия.

В началото на годината ще усетите спокойствие и хармония, които ще ви дадат усещане за баланс и стабилност. Този период ще бъде благоприятен за укрепване на основите ви и за изграждане на вътрешен мир. Въпреки това, с настъпването на май, темпото на живота ви ще се ускори, изисквайки повече енергия и усилия от ваша страна. Това ще бъде време за действие и концентрация върху целите, които сте си поставили, като търсите начини да ги реализирате успешно.

Нумерологичният съвет за тази година е: „Приеми и следвай потока на събитията!“

Това означава да останете отворени и адаптивни към промените, които животът ви предлага. Вместо да се борите срещу течението, използвайте всяка нова възможност, която ви се предоставя, като стъпка към личностно израстване и самоусъвършенстване. Тази година ще бъде идеална за изследване на нови територии, както във външния, така и във вътрешния ви свят, откривайки нови хоризонти и неизследвани възможности.

Обща годишна характеристика

През 2024-та година ви очакват:

 • Активни месеци: февруари, март, май, юни, ноември и декември. От тях най-силен е май
 • Стабилни месеци за работа: юни и август
 • Месеци, подходящи за покупка на имот: януари, юли, септември
 • Месец за любов или носещи женитбен шанс: април, май 
 • Месеци за грижа за близки хора: февруари, ноември
 • Месеци за планиране на пътувания в страната и чужбина: април, май и юли
 • Месеци, подходящи за покупка на кола и техника: май и юли
 • Най-добър месец: май, юли
 • Най-негативни месеци: март, юни, декември

Месечна характеристика

През януари и октомври ви очаква месец, с път на живота 3, който ще бъде благоприятен за обновления и подобрения в личното ви пространство. Тези периоди ще са идеални за ремонти и освежаване на дома ви, както и за инвестиции в красиви предмети, които добавят уют и естетика към вашето жилище. Периодът е подходящ за покупка на имоти и уреждане на документи, което ще ви осигури стабилност и увереност в бъдещето. Освен това, тези месеци ви носят мир и хармония у дома, където можете да се насладите на спокойствието и баланса на домашната атмосфера, възползвайки се максимално от възможностите за релакс и създаване на топлина и семейно благополучие.

 
През февруари и ноември ви очаква месец с път на живота 4, който ще акцентира върху вашата роля в семейството. Този период ще изисква от вас да се насочите навън и да търсите социална подкрепа, като ви постави в ситуации, в който налагат грижи за близък или болен човек. Налага се да намерите бързи решения на семейни проблеми. Вие ще сте тези, които ще поддържат и обгрижват роднините, осигурявайки им нужното. Периодът ще ви предостави възможност да покажете своята практичност и изобретателност, като използвате наличните ресурси и умения. Възможни са принудителни ремонтни дейности.
 
През март и декември предстои да преживеете първият си критичен месец с път на живота 5, който синхронизира с труден световен период, обременен със стресове, ограничения, строги правила и блокади. Този период може да ви постави пред различни препятствия, включително глоби или пътно-транспортни произшествия, както и други видове пречки. Вероятно ще изпитате чувство на застой и ограничения, сякаш сте били наказани несправедливо. Съществува риск от вземане на решения, които могат да доведат до грешки с дълготрайни последици. От вас се изисква повишено внимание и предпазливост при шофиране. На изпитание ще бъде поставена вашата способност да останете уравновесени и да се справяте с външния стрес и натиск.
 

През април ви очаква месец с път на живота 6, който ще бъде изпълнен с любов, красиви преживявания и моменти на радост. Този период ще бъде озарен от красотата на живота, смеха, забавленията и блестящите моменти. Ще се потопите в света на веселото мотаене и скачането от едно преживяване към друго, изпитвайки разнообразие от емоции.

Периодът ще бъде изпълнен с лекота и непринуденост, където знанието и опитът ви ще се разпръскват в различни посоки, без задължително да носят практическа полза. Вместо това, акцентът ще бъде върху наслаждението от момента и изживяването на живота в неговата пълнота. Позволете си да се насладите на тези мигове на щастие и свобода, като се отдадете на радостите, които април ще ви донесе.

През май ще преживеете месец с път на живота 7, който ще ви въведе в период на духовно търсене и саморазмисъл. Този период ще изисква от вас да мобилизирате вашите вътрешни сили и качества, насочвайки се към постигането на високи и значими цели.

Това е идеално време за уединение и отдаване на размисъл в спокойна и изолирана среда. Периодът е благоприятен за посещение на места като планина или престой на високо и отдалечено място, пътуване в чужбина. Това ще бъде време за преосмисляне на връзката ви със семейството и за планиране на бъдещите ви стъпки. Предоставя ви уникална възможност да изследвате дълбоките страни на вашата личност и да се свържете със своите вътрешни истини.

През юни ви очаква месец с път на живота 8, който ще бъде най-критичният период за годината. Този месец ще ви постави пред предизвикателства, свързани със стара, неотработена карма, отваряйки времеви прозорец за важни житейски уроци. Ще се изправите пред ситуации, в които може да се наложи да загубите нещо ценно и важно за вас, било то материално или емоционално. Това може да включва загуба на постижения, наследство, или важни лични отношения.

Ще преживеете период, в който събитията могат да имат финансови или емоционални последици, често без ясна логика или обяснение за това защо се случват така. Този месец ще бъде време за преминаване през трудни уроци и изправяне пред историята на фактите.

В този критичен период е възможно да се появят и здравословни проблеми, като например проблеми със зъбите. Важно е да бъдете внимателни към вашето здраве и да търсите подходяща медицинска помощ при нужда. Този период ще бъде изпитание за вашата устойчивост и способност да се справите с предизвикателствата на живота.

През юли ви предстои месец с път на живота 9, който означава края на един важен период във вашия живот. Този период ще бъде изпълнен с приключване на различни начинания и задачи, като ви стимулира да се освободите от всичко излишно и ненужно. Ще следвате принципа „денят да мине, другият да дойде“, като се съсредоточавате върху основните и неотложни ангажименти.

Този месец ще донесе усещане за отдръпване от социалните взаимодействия и по-голяма необходимост от лично време и пространство. Ще търсите спокойствие в собствените си мисли и дейности, избягвайки активности, които не допринасят за вашето лично развитие или благополучие. Юли ще бъде момент за преосмисляне на вашите приоритети, като се насочите към това, което наистина има значение за вас.

През август имате да преживеете месец с път на живота 1, в който ще бъдете мотивирани от принципа „от едно към друго“. В този период ще сте ангажирани с различни задачи, за да преодолеете трудностите. Вашите основни мисли ще бъдат насочени към дома и новото в света. Въпреки пречките, животът ви подсигурява и успявате да се справите.

През септември ще преминете през период с път на живота 2, който ще акцентира върху управлението на документи и укрепване на вашата социална позиция. В този период ще усетите повишена съпричастност към околните, което ще ви превърне в подкрепящ и съветващ фактор за нуждаещите се от помощ. Възможно е да се наложи да се справяте с промени в жилищната си ситуация или да разработвате алтернативни планове. Това ще бъде време, когато вашата адаптивност и уменията да създавате хармония ще играят “ключова роля“ за изграждане на подкрепяща и балансирана среда около вас.

Цветове на късмета:

 • Жълто, тюркоаз: за одобрение, остър ум, позитивна настройка.

Подходящи камъни за 2024г.:

 • Рубин: за радост, позитивизъм

Личен код за успех през 2024г.

1- 7- 9:  Носи ви защита, неутрализира негативни ситуации и допринася за повече късмет. 

(Може да го използвате като го пишете, повтаряте или носите в себе си. Числата се произнасят отделно)

ЧИСЛО НА 2024г.: 3719073 – КОД ЗА КЪСМЕТ

(пише се без паузи, произнася се на групи от по две или три числа. Неутрализира негативите и предпазва от лоши събития).

Най-добри дни: 

1, 3, 7, 9, 10 януари и октомври;

1, 7, 10, 16, 17 февруари и ноември;

9, 16, 17, 19 март и декември;

5, 23, 27 април;

13, 31 май;

3, 12, 21, 30 юли;

3, 12, 21, 30 август;

12, 13, 21 септември;

Най-лоши дни:

14, 15, 23 януари;

13, 14, 15, 22, 23, 24, 25 февруари и ноември;

16, 18, 25 март и декември;

11, 15, 20, 24, 25 април;

2, 6, 20, 24, 25, 29 май;

от 1 до 30 юни;

14,15, 23, 24, 25, 26 юли;

15, 16, 24, 25 август;

6, 15, 24, 25 септември;

Вашият ЕА късмет за 2024г. е ,,Ново запознанство„.

Новост и промяна навлизат в живота ви. Нов човек и ли проект ще променят живота ви към добро.

Имам само едно пожелание:

ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СИ МЕЧТАЕШ, ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ!

Благодаря ти, че ме избра 🙂

Милена Иванова ЕА

 

MGV07291

Подложка “Новост, Запознанство“

12,99 лв. Добавяне в количката
MGV07286

Подложка “Опора“

12,99 лв. Добавяне в количката
MGV07288

Подложка “Щастлива развръзка“

12,99 лв. Добавяне в количката
MGV07290

Подложка “Партньорство и брак“

12,99 лв. Добавяне в количката