ВЪЛШЕБНО ЧИСЛО 2

Screenshot 2023-11-05 at 11.34.15

КАКВО Е ИНДИВИДУАЛЕН АНАЛИЗ?

ТОЗИ ГОДИШЕН И МЕСЕЧЕН НУМЕРОЛОГИЧЕН АНАЛИЗ СЕ ИЗГОТВЯ ПО ДЕН НА РАЖДАНЕ, НЕЗАВИСИМО КОЙ МЕСЕЦ И ГОДИНА. 

ПОКАЗВА С КАКВА ЦЕЛ НИ СЕ ДАВА ГОДИНАТА И КАКВО НИ ИЗПРАЩА СЪДБАТА КАТО ТЕМИ. ТОВА КОЕТО ИДВА КЪМ НАС, КОЕТО НИ ОЧАКВА. 

ХОРАТА РОДЕНИ ПО ДНЕВНИ ВИБРАЦИИ ПРЕЖИВЯВАТ СХОДНИ СЪБИТИЯ, НАГЛАСИ И НАСТРОЕНИЯ, НО РЕАГИРАТ НА ПРЕЖИВЯНОТО ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН. С ТОВА СЕ РАЗЛИЧАВАТ ЕДНИ ОТ ДРУГИ. 

ТОЗИ АНАЛИЗ НЕ ОТМЕНЯ ПЕРСОНАЛНАТА ГОДИШНА ДИАГНОСТИКА – ХОРОСКОП, НО СЪС СИГУРНОСТ ОЧЕРТАВА ХАРАКТЕРА НА ГОДИНАТА ВИ. 

ПОКАЗВА КОИ СА НАЙ-СИЛНИТЕ И СЛАБИ МЕСЕЦИ. КАКВО ВИ Е ПОЗВОЛЕНО И ЗАБРАНЕНО.

ПЪРВИТЕ ТРИ МЕСЕЦА ОТ АНАЛИЗА ВИНАГИ СЪВПАДАТ С ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ. 

ТАКАВА Е ЗАДАДЕНАТА НУМЕРОЛОГИЧНА СХЕМА ОТ СЪДБАТА. 

ЗАТОВА В ТЕКСТА ЩЕ СРЕЩНЕТЕ ЕДНАКВА ДИАГНОСТИКА НА МЕСЕЦИТЕ ЯНУАРИ-ОКТОМВРИ, ФЕВРУАРИ-НОЕМВРИ, МАРТ-ДЕКЕМВРИ.

!Четенето на нумерологичната диагностика по месеци има за цел да навлезете в логиката на нещата и да дойдете на себе си.

По този начин може да постигнете максимум в позволените области и да преживеете негативите подготвено. 

Това само по себе си вече е успех и неутрализиране на карма. 

Няма за цел гадаене или предсказване. 

Диагностиката е информираща. 

Подобно на прогнозата за времето. Знаете, че ще вали и си взимате чадър или оставате под покрив. 

По този начин се предпазвате от дъжда и оставате сухи.

Приятно четене!

 

Здравей!

Твоето ,,Вълшебно число“ е 2:

ако си роден на 2, 11, 20, 29-то число, независимо кой месец или година. Това те прави нумерологичен близнак от Вибрация 2 заедно с останалите, които са родени на тези числа.

Общ годишен нумерологичен хороскоп за 2024 г.

През 2024 година, Вие ще навлезете в един по-тих и еднообразен период от живота си. Това ще ви фокусира върху важността на хората около вас. Подтикнати сте да осмислите и разберете “защо“ те са ключови фигури във вашето съществуване. Годината ви ще бъде изпълнена с моменти на размисъл и преоценка на междуличностните отношения.

През януари и февруари ще поставите стабилна основа за изпълнението на вашите обещания и ангажименти. Това ще бъде време, когато вашата надеждност и целенасоченост ще бъдат поставени на изпитание. Така ще демонстрирате своята лоялност и отговорно отношение към обещанията, дадени както на себе си, така и на другите.

Важно ще бъде да останете информирани и в течение на събитията, като в същото време бъдете внимателни и търпеливи, изчаквайки перфектния момент за действие. Разсъдливостта и стратегическото планиране ще играят централна роля във вашите решения и начинания през тази година.

 

Годишна характеристика по месеци

През 2024-та година ви очакват:

 • Активни месеци: март, април, май, юни и декември
 • Стабилни месеци за работа: януари, юли, август, септември, октомври
 • Месеци, подходящи за закупуване на имот: януари, февруари, октомври, ноември
 • Психологически натоварени месеци: март, декември
 • Месеци за планиране на пътувания в страната и чужбина:  юли и август
 • Месец, подходящ за покупка на кола и техника: август
 • Месеци за спокойствие, баланс и хармония: февруари, ноември
 • Най-добри месеци: март, юли, август, септември, октомври, ноември
 • Най-негативни месеци: април, май, юни

Месечна характеристика

През януари и октомври ви очаква период с път на живота 2, в който вашата задача ще бъде да научите как да се съобразявате и правилно да партнирате с другите. Това ще бъде време, когато трябва да правите компромиси и да приемате мненията на другия. Ще се наложи да станете по-толерантни и да усъвършенствате уменията си за водене на разговори. Практикувайте разбиране и бъдете точни на срещи. Периодът ви е подходящ за покупка на мебели. Водещите теми ще ви бъдат работа, дом, нов човек.

През февруари и ноември ви очакват месеци с път на живота 3, за леснина, шансове и късмет. Предоставят възможности за подреждане на нещо. Това ще бъде идеално време да постигнете мир и баланс у дома. Важно е обаче да бъдете предпазливи и да не се доверявате прекалено много на собствената си самоувереност, тъй като това може да наруши зоната ви на комфорт. Бъдете готови да се възползвате от всяка възможност, която се открие пред вас, и да я използвате, за да намерите най-добрия път в живота си.

През март и декември навлизате в месеци с път на живота 4. Това са вашите психо периоди, който ще поставят акцент върху здравето и личната грижа за близък човек. Този период може да донесе физически или психологически предизвикателства, включително възможността за спад в енергията и умора. Това ще бъде интензивно време, в което може да се окажете в ситуация, която не желаете и която изглежда безкрайна.

Важно е да приемете тези обстоятелства със смирение и търпение и да изчакате този труден период да отмине. За превенция и облекчаване на трудностите, ключова е водата. Практикувайте дейности като изплакване на мъката, често миене и къпане, поливане на растения и други водни процедури, които могат да допринесат за вашето емоционално и физическо възстановяване. Тези действия ще помогнат за освобождаване от стреса и възстановяване на вътрешното равновесие.

Април е вашият месец с път на живота 5, който се явява първи кармичен от общо 3 последователни. Отбелязва началото на серия от три критични месеца. Този период ще бъде изпълнен с предизвикателства и ще даде старт на тримесечен цикъл на кризи или „разплащане“.

Това време може да се окаже изключително непредсказуемо, като носи препятствия и промени, които може да ви се струват несправедливи или трудни за преодоляване. Вие ще се сблъскате с обстоятелства, при които желанията и плановете ви изглеждат невъзможни за реализация или постоянно се променят. Ситуацията може да ви доведе до чувство, че нещата „не могат повече“ или че „няма край“.

Този период също така ще бъде изпълнен с обрати, противоречия и изненади, които ще дойдат в резултат на събития, над които нямате контрол. Ще е важно да запазите спокойствие и гъвкавост, за да се адаптирате към бързо променящите се обстоятелства и да намерите начини да се справите с трудностите, които се появяват.

През май преживявате втори кармичен месец с път на живота 6, който може да ви постави в ситуация на значително емоционално напрежение. През този период е възможно да изпитате силни чувства на гняв и бунт, изправени пред обстоятелства, които се усещат като ограничаващи и без изход. Вие ще се намирате в „горещата точка“ на проблемите, като преживявате огнените страсти на заобикалящия ви свят, които могат да доведат до вътрешна емоционална криза и противоречиви чувства.

През този труден период е особено важно да не се поддавате на гнева си, особено при шофиране или други дейности, които изискват концентрация и спокойствие. Постарайте се да останете въздържани и да контролирате емоциите си, за да избегнете възможни опасни ситуации. Практикуването на самоконтрол и търсенето на конструктивни начини за изразяване на емоциите ви ще бъде от ключово значение за преминаването през този предизвикателен период.

През юни ви предстои месец с път на живота 7, който отново ви изправя пред предизвикателства. Ще ви накара да усещате, че губите смисъла за целите си, дори и да сте ги следвали дълго време. Възможно е да се разочаровате и изгубите вяра.

През този период е важно да обърнете специално внимание на здравето и спокойствието си. Препоръчително е да намалите темпото на ежедневните си дейности и да се опитате да контролирате емоциите си. Това може да включва практики като медитация, релаксация или други методи за самопомощ, които помагат за справяне с емоционалния стрес. Запазването на спокойствие и баланс ще бъде от решаващо значение за преминаването през този изпитателен период.

 

През юли ви предстои месец, с път на живота 8, който ще ви изведе от периода на буря и криза. Този период ще ви даде възможност да оцените красотата и спокойствието в живота. Ще разберете колко ценно е да сте в добро състояние, да прекарвате време с близките си и да се фокусирате единствено върху ежедневната необходимост и комфорт.

Това е момент на дълбоко осъзнаване и преоценка на това, което наистина има значение в живота ви. Мнозина от вас може да търсят промяна в средата, като изберат да пътуват или да се преместят на места, които предлагат повече спокойствие. Това ще бъде време за възстановяване и реално преосмисляне на приоритетите ви, като се отдалечавате от хаоса и се насочвате към по-мирен и стабилен начин на живот.

През август ще преминете през месец с път на живота 9, който предлага идеални условия за свързване с природата и обогатяване на духовния ви живот. Това ще бъде подходящо време за пътувания в чужбина и разходки в планината.

В същото време, август може да се окаже предизвикателен период по отношение на работата, завършване на проекти и дълбоко размисляне. Това може да е момент, в който да отделите време за оценка и преосмисляне на вашите професионални и лични ангажименти. Може да се наложи да вземете важни решения или да приключите с определени задачи, което да отвори пространство за нови начинания в бъдеще. Приемете този месец като възможност за вътрешно израстване и личностно обновление.

Септември е месецът, характеризиран с път на живота 1, който ще бъде изпълнен с възможности за нови запознанства и радостни моменти. Този период ще ви подтикне да опитате нещо ново и да преследвате целите си с упоритост и настойчивост.

Периодът ще бъде олицетворение на вашето мото „Аз си знам и сега ми се е паднало“, което отразява самоувереността и независимостта ви. Вие ще бъдете готови да се изправите пред предизвикателствата смело и да покажете своята сила и способност да постигате успехи, дори когато срещате съпротива или трудности. Септември ще бъде идеален момент за стартиране на нови начинания, проява на креативност и изразяване на вашата индивидуалност. Ще ви предложи възможност да се разгърнете и да покажете своя потенциал в пълния му блясък.

Цвят на късмета:

 • Лилаво: за разширяване на съзнанието и защита

Подходящ камък за 2024г.:

 • Лунен камък: за баланс и душевна хармония
 • Лечебно изречение: С всеки дъх, аз се изцелявам и подновявам, приветствайки спокойствие, сила и мир в себе си!

Личен код за успех през 2024г.

1-3-7-9-1– Носи ви защита, неутрализира негативни ситуации и допринася за повече късмет. 

(Може да го използвате като го пишете, повтаряте или носите в себе си. Числата се произнасят отделно)

ЧИСЛО НА 2024г.: 3719073 – КОД ЗА КЪСМЕТ

(пише се без паузи, произнася се на групи от по две или три числа. Неутрализира негативите и предпазва от лоши събития).

Най-добри дни: 

1, 3, 7, 9, 10 януари и октомври;

1, 7, 10, 16, 17 февруари и ноември;

9, 16, 17, 19 март и декември;

5, 23, 27 април;

13, 31 май;

3, 12, 21, 30 юли;

3, 12, 21, 30 август;

12, 13, 21 септември;

Най-лоши дни:

14, 15, 23 януари;

13, 14, 15, 22, 23, 24, 25 февруари и ноември;

16, 18, 25 март и декември;

11, 15, 20, 24, 25 април;

2, 6, 20, 24, 25, 29 май;

от 1 до 30 юни;

14,15, 23, 24, 25, 26 юли;

15, 16, 24, 25 август;

6, 15, 24, 25 септември;

Вашият ЕА късмет за 2024г. е ,,Пътуване„.

Пътуването е повече от преминаване от едно място на друго; то е пътешествие към нови перспективи и светове. Ще откриеш нови места и нека всеки нов ден бъде обогатяващо приключение за теб!

Имам само едно пожелание:

ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СИ МЕЧТАЕШ, ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ!

Благодаря ти, че ме избра 🙂

Милена Иванова ЕА

 

MGV07291

Подложка “Новост, Запознанство“

12,99 лв. Добавяне в количката
MGV07286

Подложка “Опора“

12,99 лв. Добавяне в количката
MGV07288

Подложка “Щастлива развръзка“

12,99 лв. Добавяне в количката
MGV07290

Подложка “Партньорство и брак“

12,99 лв. Добавяне в количката