ВЪЛШЕБНО ЧИСЛО 1

Screenshot 2023-11-05 at 11.34.01

КАКВО Е ИНДИВИДУАЛЕН АНАЛИЗ?

ТОЗИ ГОДИШЕН И МЕСЕЧЕН НУМЕРОЛОГИЧЕН АНАЛИЗ СЕ ИЗГОТВЯ ПО ДЕН НА РАЖДАНЕ, НЕЗАВИСИМО КОЙ МЕСЕЦ И ГОДИНА. 

ПОКАЗВА С КАКВА ЦЕЛ НИ СЕ ДАВА ГОДИНАТА И КАКВО НИ ИЗПРАЩА СЪДБАТА КАТО ТЕМИ. ТОВА КОЕТО ИДВА КЪМ НАС, КОЕТО НИ ОЧАКВА. 

ХОРАТА РОДЕНИ ПО ДНЕВНИ ВИБРАЦИИ ПРЕЖИВЯВАТ СХОДНИ СЪБИТИЯ, НАГЛАСИ И НАСТРОЕНИЯ, НО РЕАГИРАТ НА ПРЕЖИВЯНОТО ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН. С ТОВА СЕ РАЗЛИЧАВАТ ЕДНИ ОТ ДРУГИ. 

ТОЗИ АНАЛИЗ НЕ ОТМЕНЯ ПЕРСОНАЛНАТА ГОДИШНА ДИАГНОСТИКА – ХОРОСКОП, НО СЪС СИГУРНОСТ ОЧЕРТАВА ХАРАКТЕРА НА ГОДИНАТА ВИ. 

ПОКАЗВА КОИ СА НАЙ-СИЛНИТЕ И СЛАБИ МЕСЕЦИ. КАКВО ВИ Е ПОЗВОЛЕНО И ЗАБРАНЕНО.

ПЪРВИТЕ ТРИ МЕСЕЦА ОТ АНАЛИЗА ВИНАГИ СЪВПАДАТ С ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ. 

ТАКАВА Е ЗАДАДЕНАТА НУМЕРОЛОГИЧНА СХЕМА ОТ СЪДБАТА. 

ЗАТОВА В ТЕКСТА ЩЕ СРЕЩНЕТЕ ЕДНАКВА ДИАГНОСТИКА НА МЕСЕЦИТЕ ЯНУАРИ-ОКТОМВРИ, ФЕВРУАРИ-НОЕМВРИ, МАРТ-ДЕКЕМВРИ.

!Четенето на нумерологичната диагностика по месеци има за цел да навлезете в логиката на нещата и да дойдете на себе си.

По този начин може да постигнете максимум в позволените области и да преживеете негативите подготвено. 

Това само по себе си вече е успех и неутрализиране на карма. 

Няма за цел гадаене или предсказване. 

Диагностиката е информираща. 

Подобно на прогнозата за времето. Знаете, че ще вали и си взимате чадър или оставате под покрив. 

По този начин се предпазвате от дъжда и оставате сухи.

Приятно четене!

 

Здравей!

Твоето ,,Вълшебно число“ е 1:

ако си роден на 1, 10, 19, 28-мо число, независимо кой месец или година. Това те прави нумерологичен близнак от Вибрация 1 заедно с останалите, които са родени на тези числа.

 

Общ годишен нумерологичен хороскоп за 2024 г.

За теб, 2024 година ще бъде време за съсредоточаване върху личния и домашния живот, както и върху приемането на новото, което идва в света.

Очаква те година, пълна с приятни събития, които ще ти донесат радост и вълнение, а новите запознанства ще обогатят социалния ти кръг.

Важно е да вървиш със стабилен ритъм, да оценяваш всеки момент и да не се стремиш към прекомерни желания или амбиции, които могат да те изтощят.

Годината ще завърши с чувство на удовлетворение и хармония, като си дал време и пространство на личните си цели да се развиват естествено.

Нумерологичен съвет: Бъди благодарен на това, което ти се дава!

 

Годишна характеристика по месеци

През 2024-та година ви очакват:

  • Активни месеци: април, май, юни, Кармични месеци: май и юни
  • Стабилни месеци за работа: цялата година с изключение на май и юни
  • Месеци, подходящи за закупуване на имот: февруари, март, ноември, декември
  • Месеци за любов или носещи женитбен шанс: няма
  • Месеци на грижа за близки хора: април и август
  • Месеци за планиране на пътувания в страната и чужбина: юли, август
  • Месеци, подходящи за покупка на кола и техника: юли, август

За хората, родени през април, май и юни, годината ще е по-слаба, отколкото за родените през всички останали месеци. Въпреки трудностите, с които ще се сблъскате, от вас се очаква да се справите и да имате все някакво развитие.

 

Месечна характеристика

През януари и октомври ви очаква период с път на живота 1, през който ще се водите от мотото „от едното към друго, свършвам работа, пробивам си път и се занимавам с решаването на чужди проблеми“. Основните теми които ви вълнуват са две – какво се случва у дома и новостите в света.

През февруари и ноември ще навлезете в период с път на живота 2, който ще постави акцент върху теми като управление на документи, стабилизиране на позицията. Периодът засилва вашата съпричастност към хората около вас. Поставя ви в ролята на поддръжник и съветник, където вашата помощ ще бъде незаменима за тези, които се нуждаят от нея, и където вие също ще намерите подкрепа в моменти на нужда. Съществува вероятността да сте въвлечени в промени на местоживеенето или в ситуации, които изискват „план Б“. Това ще бъде време, когато вашата гъвкавост и способност да работите в хармония с другите, ще бъдат изключително ценни и ще спомогнат за създаването на балансирано и подкрепящо обкръжение.

През март и декември ви очаква фаза, отличаваща се с път на живота 3, която ще бъде благоприятна за обновления и подобрения в личното ви пространство. Тези месеци ще са идеални за ремонти и освежаване на дома ви, както и за инвестиции в красиви предмети, които добавят уют и естетика към вашето жилище. Също така, периодът е подходящ за покупка на имоти и уреждане на документи, което ще ви осигури стабилност и увереност в бъдещето. Освен това, тези месеци ви носят мир и хармония у дома, където можете да се насладите на спокойствието и баланса на домашната атмосфера, възползвайки се максимално от възможностите за релакс и създаване на топлина и семейно благополучие.

През април ви очаква месец с път на живота 4, който ще акцентира върху вашата роля в семейството. Този период ще изисква от вас да се насочите навън и да търсите социална подкрепа, като ви постави в ситуации, в който налагат грижи за близък или болен човек. Налага се да намерите бързи решения на семейни проблеми. Вие ще сте тези, които ще поддържат и обгрижват роднините, осигурявайки им нужното. Периодът ще ви предостави възможност да покажете своята практичност и изобретателност, като  използвате наличните ресурси и умения. Възможни са принудителни ремонтни дейности.

През май предстои да преживеете първият си критичен месец с път на живота 5, който синхронизира с труден световен период, обременен със стресове, ограничения, строги правила и блокади. Този период може да ви постави пред различни препятствия, включително глоби или пътно-транспортни произшествия, както и други видове пречки. Вероятно ще изпитате чувство на застой и ограничения, сякаш сте били наказани несправедливо. Съществува риск от вземане на решения, които могат да доведат до грешки с дълготрайни последици. От вас се изисква повишено внимание и предпазливост. На изпитание ще бъде поставена вашата способност да останете уравновесени и да се справяте с външния стрес и натиск.

През юни ще преминете през втория си кармичен месец с път на живота 6, който може да доведе до появата на стари емоционални болки. Този период може да бъде обременен със сплетни и клюки, които предизвикват вашето разочарование и гняв. Може да се окаже, че не разполагате с нужните условия или възможности да решите веднага своите проблеми, което води до фрустрация и склонност към действия, които обикновено не одобрявате. В резултат на това може да се озовете в ситуации, в които се карате, влизате в спорове или повишават кръвно ви налягане. Важно е да бъдете особено внимателни и да не шофирате ядосани, за да предотвратите нежелани последици и да запазите спокойствието си в този труден момент.

През юли ще преминете през период с път на живота 7, който ще ви послужи като време за уединение, охлаждайки страстите от предходните месеци. Това е период за оттегляне от социалния шум, да се усамотите, за да премислите уроците, които сте получили. Вашата настройка ще бъде към самоанализ и самокритичност, като се фокусирате върху промените, които трябва да направите във вашите житейски принципи и ценности. Ще се наложи да осмислите,, “какво“ и “кой“ не трябва да допускате отново до себе си. Месецът повишава вашата чувствителност и ви кара да се отдръпнете надалеч, търсейки начин да се откъснете от неразрешимите ситуации, които ви обременяват.

През август преживявате месец с път на живота 8, който приветства фокуса върху семейството и близките. Това ще бъде време, когато можете да създадете и запазите ценни спомени заедно с любимите си хора. Месецът е отличен за планиране на отдих и релаксация със семейството, за инвестиции, които ще останат като трайно наследство, и за покупка на електроника и технически стоки. Също така е идеален за по-далечни пътувания, които ще разширят вашите хоризонти и ще внесат разнообразие в ежедневието ви. Периодът е подходящ и за финансови подаръци, покупка на кола или насочване на ресурси към деца. В този месец вашето финансово и материално положение може да се увеличи, носейки със себе си усещането за стабилност и просперитет.

През септември ще влезете в месец с път на живота 9, който символизира затварянето на един жизнен етап за вас. Този период ще бъде характерен с приключване на начинания и задачи и ще ви накара да се откажете от всяко ненужно и излишно действие. Ще следвате максимата „денят да мине, другият да дойде“. Вашият фокус ще бъде насочен към необходимите и задължителни ангажименти, избягвайки преумора от дейности, които не допринасят за личния ви напредък. Този месец може да ви накара да се изолирате повече от обичайното, да бъдете по-отегчени от социални контакти и да се потопите във вашата собствена рутина, без особено желание за социални изяви или активности извън зоната ви на комфорт.

Цветове на късмета:

  • Синьо, тюркоазено и зелено: помагат за спокойствие и енергия.

Подходящи камъни за 2024г.:

  • Аметист – за закрила и личен успех.
  • Лечебно изречение: Съдбата ме закриля!

Личен код за успех през 2024г.

3- 0- 7– Носи ви защита, неутрализира негативни ситуации и допринася за повече късмет. 

(Може да го използвате като го пишете, повтаряте или носите в себе си. Числата се произнасят отделно)

ЧИСЛО НА 2024г.: 3719073 – КОД ЗА КЪСМЕТ

(пише се без паузи, произнася се на групи от по две или три числа. Неутрализира негативите и предпазва от лоши събития).

Най-добри дни: 

1, 3, 7, 9, 10 януари и октомври;

1, 7, 10, 16, 17 февруари и ноември;

9, 16, 17, 19 март и декември;

5, 23, 27 април;

13, 31 май;

3, 12, 21, 30 юли;

3, 12, 21, 30 август;

12, 13, 21 септември;

Най-лоши дни:

14, 15, 23 януари;

13, 14, 15, 22, 23, 24, 25 февруари и ноември;

16, 18, 25 март и декември;

11, 15, 20, 24, 25 април;

2, 6, 20, 24, 25, 29 май;

от 1 до 30 юни;

14,15, 23, 24, 25, 26 юли;

15, 16, 24, 25 август;

6, 15, 24, 25 септември;

 

Вашият ЕА късмет за 2024г. е ,,Нова придобивка„.

Ще се сдобиете с нещо ново през тази година. 

Приемете го с отворени обятия.

 

Имам само едно пожелание:

ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СИ МЕЧТАЕШ, ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ!

Благодаря ти, че ме избра 🙂

Милена Иванова ЕА

 

MGV07291

Подложка “Новост, Запознанство“

12,99 лв. Добавяне в количката
MGV07286

Подложка “Опора“

12,99 лв. Добавяне в количката
MGV07288

Подложка “Щастлива развръзка“

12,99 лв. Добавяне в количката
MGV07290

Подложка “Партньорство и брак“

12,99 лв. Добавяне в количката