Здравейте,

Казвам се Милена Иванова-ЕА. Аз съм нумеролог, Шамбала лечител, сертифициран ангелски терапевт, фенг шуй експерт и специалист по личностно развитие. А като обикновен човек – икономист и жена, която управлява успешно своя бизнес в сферата на търговията. Но не това е моето призвание.

Животът ми е бил изпълнен с много постижения, трепети и успехи, но съм имала и трудности, изпитания и разочарования…. Това ме накара да се обърна към себе си, за да намеря отговори на най-важните и съкровени въпроси, които всички ние си задаваме – ,,Защо все на мен?“,,,Коя всъщност съм аз и защо съм тук на Земята?“, „Какво мога да правя най-добре и докъде мога да стигна в израстването си“.

Дълго време не можех да намеря мястото си. Имах всичко, а нямах нищо. Душата ми беше празна, а аз – тъжна и неудовлетворена от живота. Така започна моят път в дълбините на езотериката преди много, много години…

Посещавала съм обучения и курсове за личностно развитие при най-добрите световни експерти и всички те бяха част от пътя ми. И продължавам да уча и да развивам себе си, защото това е заложено в еволюцията ни. Това е и е едно неспиращо пътешествие. Но това, което подреди пъзела в главата ми и нарисува цялостната картина, беше нумерологията. Първата ми среща с тази всемирна наука беше преди около десет години. Благодарение на нея сега се чувствам цялостна и в мир със себе си, но по-важното е, че мога да предам знанията си и на другите.

Днес работя с много хора в индивидуални сесии и ограничени групи. Обичам живота, който създадох за себе си и съмблагодарна, че помагам на хората да построят своя по-добър свят! Това е една прекрасна възможност да преживееш себе си и духовната си същност по един различен и вълнуващ начин.“

Милена Иванова-ЕА

Нумеролог

Милена Иванова - ЕА

МЕДИИ