ВЪЛШЕБНО ЧИСЛО 2

Screenshot 2022-10-26 at 19.58.46

КАКВО Е ИНДИВИДУАЛЕН АНАЛИЗ?

ТОЗИ ГОДИШЕН И МЕСЕЧЕН НУМЕРОЛОГИЧЕН АНАЛИЗ СЕ ИЗГОТВЯ ПО ДЕН НА РАЖДАНЕ, НЕЗАВИСИМО КОЙ МЕСЕЦ И ГОДИНА. 

ПОКАЗВА С КАКВА ЦЕЛ НИ СЕ ДАВА ГОДИНАТА И КАКВО НИ ИЗПРАЩА СЪДБАТА КАТО ТЕМИ. ТОВА КОЕТО ИДВА КЪМ НАС, КОЕТО НИ ОЧАКВА. 

ХОРАТА РОДЕНИ ПО ДНЕВНИ ВИБРАЦИИ ПРЕЖИВЯВАТ СХОДНИ СЪБИТИЯ, НАГЛАСИ И НАСТРОЕНИЯ, НО РЕАГИРАТ НА ПРЕЖИВЯНОТО ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН. С ТОВА СЕ РАЗЛИЧАВАТ ЕДНИ ОТ ДРУГИ. 

ТОЗИ АНАЛИЗ НЕ ОТМЕНЯ ПЕРСОНАЛНАТА ГОДИШНА ДИАГНОСТИКА – ХОРОСКОП, НО СЪС СИГУРНОСТ ОЧЕРТАВА ХАРАКТЕРА НА ГОДИНАТА ВИ. 

ПОКАЗВА КОИ СА НАЙ-СИЛНИТЕ И СЛАБИ МЕСЕЦИ. КАКВО ВИ Е ПОЗВОЛЕНО И ЗАБРАНЕНО.

ПЪРВИТЕ ТРИ МЕСЕЦА ОТ АНАЛИЗА ВИНАГИ СЪВПАДАТ С ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ. 

ТАКАВА Е ЗАДАДЕНАТА НУМЕРОЛОГИЧНА СХЕМА ОТ СЪДБАТА. 

ЗАТОВА В ТЕКСТА ЩЕ СРЕЩНЕТЕ ЕДНАКВА ДИАГНОСТИКА НА МЕСЕЦИТЕ ЯНУАРИ-ОКТОМВРИ, ФЕВРУАРИ-НОЕМВРИ, МАРТ-ДЕКЕМВРИ.

!Четенето на нумерологичната диагностика по месеци има за цел да навлезете в логиката на нещата и да дойдете на себе си.

По този начин може да постигнете максимум в позволените области и да преживеете негативите подготвено. 

Това само по себе си вече е успех и неутрализиране на карма. 

Няма за цел гадаене или предсказване. 

Диагностиката е информираща. 

Подобно на прогнозата за времето. Знаете, че ще вали и си взимате чадър или оставате под покрив. 

По този начин се предпазвате от дъжда и оставате сухи.

Приятно четене!


Родените на 2, 11, 20, 29 число са нумерологични близнаци от вибрация 2 независимо от месеца и годината на раждане.

Общ годишен нумерологичен хороскоп за 2023 г.

Годината 2023-та ще бъде период, който ще преживеете пасивно. По-малък брой от месеците ви дават реална възможност за успех чрез действие – март, май, юли, декември. През останалото време ще сполучите само в това, което е предопределено за вас. Съдбата ще ви предостави преживявания, които ви дават възможност да поставите ново начало, да заявите мнението си, за да постигнете одобрение. През тази година важно да споделяне с другите, да си дадете сметка кой наистина ви подкрепя. Активира се вдъхновение за нов устрем напред и надежда. Учите се да цените средата и вашето място в нея.

Годишна характеристика по месеци

През 2023-та година ви очакват:

 • Активни месеци: март, май, юли и декември, като март и декември са най-силни – тогава ще постигнете максимума на възможното за цялата 2023-та.
 • Стабилни месеци за работа: април, юни, август
 • Месеци, подходящи за закупуване на имот: януари, март, август, октомври, ноември и декември
 • Психологически натоварен месец: април
 • Месеци за планиране на море: юни и август
 • Месеци за планиране на пътувания в страната и чужбина: март, юли и декември
 • Месеци, подходящи за покупка на кола и техника: януари, юли, август, октомври
 • Месец за красиви и весели преживявания: юни

Месечна характеристика

През януари и октомври имате месеци за нови придобивки за дома: обзавеждане, нова вещ, влизане в нов дом, нов човек, нови пътувания в чужбина, новост и обновление на рекламата. Подходящи са за събития, свързани с деца, планина, кола, учене, започване на нов курс, мода, компютри. Период за преживяване на лично щастие.
През февруари и ноември са времето, когато ще трябва да се научите да се съобразявате и да партнирате правилно. Налага се да да правите всичко в името на другите, да приемете чуждо мнение. Учите се да бъдете съобразителни, общителни, да водите добре разговор. Важно е да не прекъсвате хората, да поддържате добър тон на взаимодействие, да сте толерантни и точни на срещи.


През март и декември ви очакват най-силните ви периоди за действие, късмет и постижения с лекота. Възможно е съдбата да ви се противопостави, ако имате неправилно поведение, затова не бъдете прекалено самоуверени. Активно време за пътувания. Възползвайте се от моментните шансове, които ви се дават, за да намерите верните посоки.

Април е вашият психологически натоварен месец, който ви се дава, за да се погрижите за себе си. Препоръчва се повече почивка. Не се натоварвайте с много задачи и отговорности. Психологическата ви криза, недоволство и колебания имат за цел да отработите негативи от миналото. Поставени сте в ситуация, която не приемате и не е ваш избор. Преценете възможностите си!


През май преживявате активен социален месец, подходящ за пътувания и командировки в страната. Активен период за социална дейност. Всичко, което е свързано със закони, институции, съд, данъчни, КАТ, публичност, реклама, дистрибуция, изплува на дневен ред. Нужно е да вършите задачите си навреме и в съответствие със законите.

През юни ви очаква най-хубавият и красив период за удоволствия, решения, любов и творчество. Компанията на приятни хора ще ви се отрази много добре. Бъдете на открито: сред природата, обърнете внимание на красотата и багрите. Може да планирате забавления и далечни пътувания. Подходящо време да се отдадете на приключения, любовни авантюри, красиви мигове, радост и живот.


През юли е вашето време да се отдръпнете от шума и суетата и да се отдадете на равносметка. Периодът е подходящ за преустановяване на отношения с дразнители и ревизиране на контактите. Пътуване до далечна дестинация е възможен добър избор. Определете дългосрочните си цели. Подходящ период за учене и обучения, духовни сбирки и практики.


През август сте стабилни в работата. Време е за сериозни инвестиции и трайни капиталовложения. Животът ви е пълноценен, а съдбата ви дава добри резултати наготово. Период за натрупване на материални блага и подсигуряване на семейните финанси. През този месец ще почерпите житейска мъдрост, скрита зад конкретни събития. Подходящо е да вложите парите си в недвижим имот. Редом с това грижите ви не отпадат.


Септември е месецът, през който да осмислите и приемете край на обстоятелства или раздели с хора. Това е период на вододел между старото и новото начало, на работа и приключване, на изпитание на волята и силата за победа. Сега делата, които сте извършили през предходните 8 месеца, се изясняват като резултат и качество. Съумейте да се разделите с всичко с лекота.

Цветове на късмета:

 • Сребристо: подчертава вашата възприемчивост и изисканост.
 •  Синьо, Тюркоаз: подпомага вашето спокойствие и безпристрастност.

Подходящи камъни за 2023г.

 • Лунен камък- за хармония и закрила.
 • Сапфир- за мъдрост и духовна сила.

Лечебно изречение: Обичам себе си, за да ме обичат и другите!

Число на късмета за 2023г.

33 – Носи ви Късмет и добри шансове.

Вашият ЕА късмет за 2023г. е ,,Щастлива развръзка“

Предстои ви щастлива развръзка. В крайна сметка всичко ще се подреди.

Имам само едно пожелание:

ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СИ МЕЧТАЕШ, ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ!

Благодаря ти, че ме избра 🙂

Милена Иванова ЕА

 

MGV07291

Подложка Новост, Запознанство

9,99 лв. Купи
MGV07286

Подложка Опора

9,99 лв. Купи
MGV07288

Подложка Щастлива развръзка

9,99 лв. Купи
MGV07290

Подложка Партньорство и брак

9,99 лв. Купи