ВЪЛШЕБНО ЧИСЛО 1

Screenshot 2022-10-26 at 19.57.49

КАКВО Е ИНДИВИДУАЛЕН АНАЛИЗ?

ТОЗИ ГОДИШЕН И МЕСЕЧЕН НУМЕРОЛОГИЧЕН АНАЛИЗ СЕ ИЗГОТВЯ ПО ДЕН НА РАЖДАНЕ, НЕЗАВИСИМО КОЙ МЕСЕЦ И ГОДИНА. 

ПОКАЗВА С КАКВА ЦЕЛ НИ СЕ ДАВА ГОДИНАТА И КАКВО НИ ИЗПРАЩА СЪДБАТА КАТО ТЕМИ. ТОВА КОЕТО ИДВА КЪМ НАС, КОЕТО НИ ОЧАКВА. 

ХОРАТА РОДЕНИ ПО ДНЕВНИ ВИБРАЦИИ ПРЕЖИВЯВАТ СХОДНИ СЪБИТИЯ, НАГЛАСИ И НАСТРОЕНИЯ, НО РЕАГИРАТ НА ПРЕЖИВЯНОТО ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН. С ТОВА СЕ РАЗЛИЧАВАТ ЕДНИ ОТ ДРУГИ. 

ТОЗИ АНАЛИЗ НЕ ОТМЕНЯ ПЕРСОНАЛНАТА ГОДИШНА ДИАГНОСТИКА – ХОРОСКОП, НО СЪС СИГУРНОСТ ОЧЕРТАВА ХАРАКТЕРА НА ГОДИНАТА ВИ. 

ПОКАЗВА КОИ СА НАЙ-СИЛНИТЕ И СЛАБИ МЕСЕЦИ. КАКВО ВИ Е ПОЗВОЛЕНО И ЗАБРАНЕНО.

ПЪРВИТЕ ТРИ МЕСЕЦА ОТ АНАЛИЗА ВИНАГИ СЪВПАДАТ С ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ. 

ТАКАВА Е ЗАДАДЕНАТА НУМЕРОЛОГИЧНА СХЕМА ОТ СЪДБАТА. 

ЗАТОВА В ТЕКСТА ЩЕ СРЕЩНЕТЕ ЕДНАКВА ДИАГНОСТИКА НА МЕСЕЦИТЕ ЯНУАРИ-ОКТОМВРИ, ФЕВРУАРИ-НОЕМВРИ, МАРТ-ДЕКЕМВРИ.

!Четенето на нумерологичната диагностика по месеци има за цел да навлезете в логиката на нещата и да дойдете на себе си.

По този начин може да постигнете максимум в позволените области и да преживеете негативите подготвено. 

Това само по себе си вече е успех и неутрализиране на карма. 

Няма за цел гадаене или предсказване. 

Диагностиката е информираща. 

Подобно на прогнозата за времето. Знаете, че ще вали и си взимате чадър или оставате под покрив. 

По този начин се предпазвате от дъжда и оставате сухи.

Приятно четене!

 

Родените на 1, 10, 19, 28 число са нумерологични близнаци от вибрация 1 независимо от месеца и годината на раждане.

Общ годишен нумерологичен хороскоп за 2023 г.

Годината 2023-та ще бъде период, който ще преживеете планирано. Съдбата ще ви дава еднотипни преживявания, но вашата основна цел е да довършвате, обмисляте и постигате заслужена победа. Важно е да приключите нещо важно, за да поставите ново начало. Ще имате възможност да опитвате нови начинания и да създадете нови приятелства. Ще имате желание за новости, но ще се наложи да се съобразите с някой, който е станал значим за вас. Ще поставите край на различни по важност обстоятелства и ситуации, отнасящи се до раздели с хора, бизнес партньорства или работодатели.

Годишна характеристика по месеци

През 2023-та година ви очакват:

 • Активни месеци: април и юли Кармични месеци: май и юни
 • Стабилни месеци за работа: август
 • Месеци, подходящи за закупуване на имот: цялата година с изключение на май и юни
 • Месеци за любов или носещи женитбен шанс: юли
 • Месеци за грижа за близки хора: април и септември
 • Месеци за планиране на море: май и юни
 • Месеци за планиране на пътувания в страната и чужбина: април и юли.
 • Месеци, подходящи за покупка на кола и техника: февруари, юли, август, септември и ноември

За хората, родени на число 19, годината ще е малко по-добра, отколкото за родените на 1, 10, 28. За вас няма кармични месеци. Май и юни са силно активни и натоварени, но не предвещават сериозни проблеми.

 

Месечна характеристика

През януари и октомври ви предстоят месеци за осмисляне, възможност за постигане на пасивна победа, време на издръжливост и контрол с какво и кого да се разделите. Това са периоди на вододел през годината, за да може от следващия месец да започне нещо ново. През януари приключвате с хора и проблеми от 2022 г. и поемате ново начало от февруари 2023 г. През октомври приключвате с неща, възникнали през годината, за да започнете ново съграждане на нещо през ноември за 2023 г.


През февруари и ноември предстоят месеци за ново начинание, влизане в нов дом, ако се налага, залагане на нови намерения и занимания. Това време ви носи щастливи запознанства с хора, нещо ново у дома, намиране на себе си.
През март и декември ще се наложи да се научите доколко да се съобразявате и как да партнирате правилно. Вашият урок е да усвоите приемането на чуждо мнение. Свикнете да бъдете толерантни и общителни, както и да бъдете точни на срещи.


През април ви очаква силен период за резултати, пътувания, възползване от моментни шансове, намиране на условия, рестарт. Погрижете се за семейството и следвайте знаците по пътя.
През май преживявате първия кармичен месец. Превенцията на здравето и личните грижи са най-важни. Възможна е физическа или психологическа криза, операция на вас или ваш близък човек. Психологически натоварен период, който ще ви се стори безкраен и ще се чувствате притиснати от обстоятелствата. Приемете смирено случващото се и изчакайте този аспект да отмине. От юли нещата се подобряват. Превенцията е вода, почивка на море, изплакване на мъка, миене, често къпане, поливане.


През юни е вашият втори кармичен месец. Носи ви вътрешно и външно напрежение, замъгляване на психиката. Не протестирайте, не се карайте, не се намесвайте в конфликти, които не ви засягат пряко. Избягвайте да противоречите, ако се чувствате недооценени или смятате, че някой не върши работата си добре. Вместо това помогнете на някого в нужда и се постарайте да се отдадете на добри дела. През този период имайте повишено внимание към фрактури, пътни глоби, проверки, проблем с бъбреци, несправедливо обвинение.


През юли ви очаква най-хубавият и красив период за годината. Отидете на места, които не сте посещавали досега. Компанията на приятни хора ще ви се отрази много добре. Бъдете на открито – сред природата, обърнете внимание на красотата и багрите. Подходящо е да планирате забавления, далечни пътувания. Активно време също за приключения, любовни авантюри, красиви мигове, радост и енергичност. За необвързаните се дава възможност за женитбен шанс – взаимоотношенията се заздравяват.


През август е вашето време да се отдръпнете от шума и суетата и да се отдадете на равносметка. В работата сте стабилни и вършите всичко с лекота, имате възможност за добри резултати дори и без да полагате неимоверни усилия.. Периодът е подходящ за преустановяване на отношения с дразнители и да ревизирате контактите си. Пътуване до далечна дестинация е възможен добър избор. Определете дългосрочните си цели. Подходящ период за учене, обучения, дейности, свързани със земя, отглеждане на животни и растения.


През септември е време за грижи, семейни отговорности, спазване на срокове, задължения и поемане на тежестта от другите. Период за натрупване на материални блага, капиталовложения, подсигуряване на семейни финанси. През този месец ще почерпите житейска мъдрост, скрита зад конкретни събития. Също така е подходящо време да вложите парите си в недвижим имот.

Цветове на късмета:

 •  Червено: носи енергията, която ви е необходима за осъществяване на амбициите.
 •  Оранжево: подпомага вашата дружелюбност и бодрост.

Подходящи камъни за 2023г.:

 •  Карнеол – помагат да превъзмогнете съмненията и страховете.
 • Кехлибар – за да изявите талантите си.
 • Лечебно изречение: Приемам изобилието в живота си!

Число на късмета за 2023г.

21 – Носи ви усещане за щастие, пътувания, положително развитие на вашите проекти, творчество. 

Лечебно изречение: Щастието е състояние на ума!

Вашият ЕА късмет за 2023г. е ,,Щастлива развръзка“.

Идва точното време за израстване и напредък. 

Вярвайте в себе си и си припомнете кой сте.

Имам само едно пожелание:

ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СИ МЕЧТАЕШ, ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ!

Благодаря ти, че ме избра 🙂

Милена Иванова ЕА

 

MGV07291

Подложка Новост, Запознанство

9,99 лв. Купи
MGV07286

Подложка Опора

9,99 лв. Купи
MGV07288

Подложка Щастлива развръзка

9,99 лв. Купи
MGV07290

Подложка Партньорство и брак

9,99 лв. Купи